Szerintetek sok ha a fiatok barátnője heti 2x nálatok van? Vagy mennyi idő az ami sok ha a gyereketek párja nálatok tölt? Mi az ami már zavaró?
Figyelt kérdés
2016. nov. 15. 20:03
1/23 anonim válasza:
Helyzet, család függő. Ha zavaró, az lehet akár csak egy alkalom is, és a heti 5-6 alkalom sem lehet zavaró, ha olyan a család.
Én sosem szóltam ha jött a lányom barátja. Mondjuk az sem mindegy mennyi idősek vagytok.
2/23 anonim válasza:
Szerintem oké a két nap, de ez rajtatok múlik, mennyi az annyi...én engednék, 3napot max
4/23 A kérdező kommentje:
21 évesek
2016. nov. 15. 20:33
5/23 anonim válasza:
Az sem mindegy, mekkora lakásban/házban laktok, ergo mennyire "zavar be" egy idegen jelenléte a család többi tagjának mindennapjába.
6/23 anonim válasza:
Én jobban szeretem, ha itthon turbékolnak, mintha elmennének gyakran valahova bulizni, vagy bele az éjszakába. A lány családja elég kis lakásban lakik, nálunk meg elég nagy a ház ahhoz, hogy ne zavarjuk egymást. Én szeretem, ha itt vannak sűrűn. Szerencsére nem válogatós, még nem sikerült olyat főzni, amit nem szeret.
7/23 anonim válasza:
21 éves fiamnak biztos nem határoznám meg mennyit van itt a barátnője... igazából fiatalabbnak sem, ha nem megy a tanulás rovására, de tényleg nem mindegy mekkora a lakás, van-e külön szobája ahol nyugodtan maguk lehetnek nem kell alkalmazkodniuk egy tesóhoz...
8/23 anonim válasza:
Most egy másik szempontból közelítjük meg, mivel én nem vagyok édesanya..
Korábban hetente egyszer látogattam el a barátomhoz. Nagyon kedves és nagylelkű embernek ismertem meg (nagy részt). Őt mondjuk nem zavarná. Ez teljesen egyéni kérdés, hogy melyik családban hányszor találkoznak a párok. Mind a két fél szülőjétől függ..
Például van egy osztálytársam, aki van hogy a fiújánál alszik és onnét jár be az iskolába. Ez már nekem is sok lenne, főleg azzal a lánnyal..
9/23 anonim válasza:
Fiam és az akkori barátnője 19 évesek voltak, amikor itt laktak nálunk vagy 3-4 évig, amikor még felsőoktatásban tanultak.
10/23 anonim válasza:
ha az ottlet ottalvsst is jelent avagy egesz napos programot, tovabba ha teged zavar akkor lehet javasolni kulon alberletet, hugom volt ugy hogy 22-23 korul mondhatni egyre tobbet volt ott a baratja, edesanyam meg zavarta ez, a vege fele epp csak nem lett kimondva hogy ott lakik de srac ott evett, furdott es sokszor ott is aludt, akkor lett kimondva hogy akkor ugyan miert nem koltoznek ossze...kulon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!