Szulok ti hogyan reagalnatok arra, ha a gyereketek azt allitana magarol hogy pszichopata?
Valami filmben hallotta ezt a szót.
Vagy a nagyszájú haverjai ezzel poénkodnak, és ezt menő dolognak tartják.
Ha a gyerek tényleg el is akarja hinni magáról, akkor egyértelmű, hogy több figyelemre, törődésre van szüksége.
Ki akar tűnni, jelezni akarja a szüleinek, hogy hahó, itt vagyok, foglalkozz velem!
Vagy egyszerűen csak lázad, és ha jön egy újabb tulajdonság, amitől különlegesnek tartja magát, akkor majd azt akarja magára aggatni.
"Ez az én fiam/lányom!" Ezt. Valószínű büszke is lennék rá. A személyiségfejlesztés fontos része a gyengeségeink felismerése. Amúgy vegyél egy pszichopata detektort, az jelezni fogja ha a gyereked valóban pszichopata.
Remélem segítettem!
42/L
16 eves es mar kiskora ota mas mint a tobbi gyerek.Olvasgattam a neten es sok tenyt talaltam ami jellemzo ra.
Nehez gyermekkora volt, oszintenszolva nem tudtunk vele torodni, az apja alkoholista en pedig elmentem kulfoldre dolgozni evekig
Ne vigyem pszichologushoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!