Szulok ti hogyan reagalnatok arra, ha a gyereketek azt allitana magarol hogy pszichopata?
"16 eves es mar kiskora ota mas mint a tobbi gyerek.Olvasgattam a neten es sok tenyt talaltam ami jellemzo ra.
Nehez gyermekkora volt, oszintenszolva nem tudtunk vele torodni, az apja alkoholista en pedig elmentem kulfoldre dolgozni evekig
Ne vigyem pszichologushoz?"
Akkor meg mit csodálkozol? Téged sem az eszedért vettek el...
"Nem akarom elvinni ugy pszichologushoz, hogy a vegen kiderul hogy tenyleg pszichopata"
:D
Gondolom, akkor biztos úgy szoktad, hogy "nem akarom elvinni a gyereket a szemészetre, nehogy kiderüljön, hogy nem jól lát, és még esetleg segíteni tudjanak rajta"...
Akkor minek kérdezted, hogy elvigyed-e?...
Egyébként szerintem is esélyes, hogy kamu, mert amelyik kérdés úgy kezdődik, hogy "Szülők, ti hogyan reagálnátok, ha ...", az nagy valószínűséggel nem szülő, hanem gyerek kérdése. Szülő ugyanezt úgy kérdezné meg, hogy "A gyerekem ..., most mit csináljak?", mert egy felnőtt embert nem mások reakciója érdekli, ha baj van, hanem az, hogy akkor most ő ebben a konkrét ügyben mit tegyen.
Adott egy alkesz apa, egy elb.szott élettársi iszony, meg az, hogy "nem tudtatok vele foglalkozni", csak világra toszni, utána itthagyod a gyereket az alkesz élettársadra évekig, és ezek után csudálkozol, ha ilyeneket mond a gyerek???
Bakker... erre mondják bár ne szaporodtatok volna.
Még az is lehet AZ LESZ, bár most még nem ismeri a jelentését csak hallott valami rémisztőt és azzá akar válni, csak küld előtte egy segélyjelet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!