Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szulok ti hogyan reagalnatok...

Szulok ti hogyan reagalnatok arra, ha a gyereketek azt allitana magarol hogy pszichopata?

Figyelt kérdés
2016. okt. 27. 19:24
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
mindig is vonzottak a halalos dolgok, kisallatokat olt ez mennyire normalis?sosem erdekli semmi, regen is amikor megszeretgettem olyan tavolsagtartoa viselkedett pedig akkor meg nem mentem el tole.Nem akarom elvinni ugy pszichologushoz, hogy a vegen kiderul hogy tenyleg pszichopata,hogyan segitene neki ha igy szuletett?
2016. okt. 27. 22:22
 22/37 anonim ***** válasza:
55%

egy szülő nem írna ennyire neutrálisan a saját gyerekéről, főképp ha kiderülne, hogy valami gond van a gyerekkel

inkább menj aludni, reggel kezdődik a suli

2016. okt. 27. 22:30
 23/37 Snorri ***** válasza:
76%
Milyen állatot ölt, mikor, miért, mi az hogy halálos dolgok? Milyen gyerekkora volt, hogy bántatok vele, bántalmazás volt? Egyéb pusztításra irányuló tevékenység, késői ágybavizelés? Ezek mind nagyon fontos információk. Azért vidd el pszichológushoz, mert ha nincs személyiségzavara, attól még kell neki a segítség, hogy feldolgozza ezt a gyerekkort.
2016. okt. 27. 22:35
 24/37 Snorri ***** válasza:
72%
Utolsó, és ha ő a gyerek, nem gondolod, hogy ezek megtörténtek vele, és nagyon nehéz lehet neki? Félelmek gyötrik, kihez forduljon?
2016. okt. 27. 22:38
 25/37 anonim ***** válasza:
67%
Pszichopatát nem gyötörnek félelmek.
2016. okt. 27. 23:10
 26/37 Snorri ***** válasza:
15%
És hiányzik belőle az empátia. Akkor itt elég sok a pszichopata...
2016. okt. 27. 23:42
 27/37 anonim ***** válasza:
47%
A bűntudat és a szorongás is. Azért, mert valaki hülye az empátiához vagy nem érdekli, nem jelenti azt, hogy nincs benne.
2016. okt. 27. 23:44
 28/37 anonim ***** válasza:
21%
Sok bizony. Meg a kamukérdés is...
2016. okt. 28. 00:10
 29/37 anonim ***** válasza:
23%

Rendhagyó vagyok, de mire ő rájönne, én már régen tudnám.

Ha szeretnéd beszélhetek vele. Átlag pszichológus nagyon amatőr, lassú, nincs ingyen, stb, stb.

Írj rám s segítek amiben kell.. természetesen ingyen.

2016. okt. 28. 11:23
 30/37 anonim ***** válasza:
15%

aszociális*

antiszoc pl. a rendbontó bűnöző.

2016. okt. 28. 11:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!