Mit csináljak? Hogy érhetném el, hogy elváljon a feleségétől és rájöjjön, így nem élhetnek évekig?
Megismerkedtem egy nálam picit idősebb férfivel egy szórakozó helyen. Randiztunk, alakult közöttünk a dolog és nagyon jól kijöttünk. Utána elmondta, hogy családja van, két gyerek, viszont a feleségével már nincs köztük semmi, csak a gyerekek miatt vannak együtt.
Mert nem akarják, hogy sérüljenek, ezért előttük előadják a boldog párt, de amúgy nem vonzódnak egymáshoz, a feleségének is van más férfi az életében. De ettől függetlenül ugyanúgy járnak együtt nyaralni, utazgatni, a hétvégéket együtt töltik és különböző szabályok vannak. Pl. hogy nem jelennek meg a szeretőkkel nyilvános helyen, a gyerekek nem találkozhatnak velük soha, hétvégén sehogy nem kommunikálnak a szeretőikkel, stb.
Mondta, hogy tervben van a válás és én azt hittem, hogy pár hónapról van szó. De nem, kiderült, hogy megvárják, amíg a kisebbik is felsős lesz az iskolában, ami még több év... Beleszerettem, de nem akarom azzal alázni magam, hogy évekig játszom a csendes szeretőt. Meg félek, hogy majd jön az, hogy még megvárják ezt, meg azt, most azért nem jó a válás, mert...
Nekem is éltek így a szüleim és 5 évesen is észrevettem, hogy valami nem oké a kapcsolatukban. És még én is megkönnyebbültem, mikor elváltak, lett két boldog és kiegyensúlyozott szülőm, akiket imádok attól függetlenül, mert nem együtt neveltek fel.
MIt csináljál, mit csináljál? Felesége van és két gyereke... Szakíts vele mielőbb. Eleve szóba sem kellett volna vele állnod. Ha elvált lenne két gyerekkel, értelmes nőnek még akkor sem kellene vele szóba állni. Vagy hajrá, de ne csodálkozz, ha majd következő nej leszel, akit megcsal egy következő csendes társsal...!
Hiába is próbáljátok bemagyarázni magatoknak és másoknak, egy gyereknek sem az nem jó, ha elválnak a szülei, sem az ha eljátsszák a jó családot. Bár ez utóbbi még egy fokkal jobb, de lássuk be nem sokkal.
És minden olyan nő vagy férfi aki olyan személyt nézett ki magának, akinek már gyerekei vannak, az.... hát az elég aljas, talán így nem fogalmaztam még csúnyán, de érthető...!?!
#26!
"Az én szüleim is,ha nem is 100%-ban,de miattunk maradtak együtt.
Utólag azt gondolom sokkal jobb lett volna,ha még fiatalon elválnak,és lett volna esélyük újrakezdeni.
És nekik is kiegyensúlyozottabb gyerekkorunk lehetett volna."
Te sem vagy normális... Ha láttál már egyedülálló kisgyerekes anyukát gyereket nevelni, magad is visszaszívnád ezt a marhaságot...
#26!
Továbbá... "A gyerekek gyerekek,nem hülyék.
Attól,mert nincs szex köztük,a házasság más dolgokból is áll.Megérzik,ha nincs intimitás. "
Ez elég beteges! Egy gyereknek a szülei jelenléte kell, és az, hogy ne veszekedjenek. Nem az, hogy hancúroznak-e éjszaka vagy sem...
31: Ne légy már ennyire elvakult! Előbb jöttek össze és a férfi UTÁNA mondta el, hogy családja van.
Amiatt hibáztatod a kérdezőt, mert nincs természetfeletti képessége, vagy mi?
Látom, az áldozathibáztatás az nagyon megy neked!
Nem a hazug a hibás, hanem az átvert. Ja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!