Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak? Hogy érhetném...

Mit csináljak? Hogy érhetném el, hogy elváljon a feleségétől és rájöjjön, így nem élhetnek évekig?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy nálam picit idősebb férfivel egy szórakozó helyen. Randiztunk, alakult közöttünk a dolog és nagyon jól kijöttünk. Utána elmondta, hogy családja van, két gyerek, viszont a feleségével már nincs köztük semmi, csak a gyerekek miatt vannak együtt.

Mert nem akarják, hogy sérüljenek, ezért előttük előadják a boldog párt, de amúgy nem vonzódnak egymáshoz, a feleségének is van más férfi az életében. De ettől függetlenül ugyanúgy járnak együtt nyaralni, utazgatni, a hétvégéket együtt töltik és különböző szabályok vannak. Pl. hogy nem jelennek meg a szeretőkkel nyilvános helyen, a gyerekek nem találkozhatnak velük soha, hétvégén sehogy nem kommunikálnak a szeretőikkel, stb.

Mondta, hogy tervben van a válás és én azt hittem, hogy pár hónapról van szó. De nem, kiderült, hogy megvárják, amíg a kisebbik is felsős lesz az iskolában, ami még több év... Beleszerettem, de nem akarom azzal alázni magam, hogy évekig játszom a csendes szeretőt. Meg félek, hogy majd jön az, hogy még megvárják ezt, meg azt, most azért nem jó a válás, mert...

Nekem is éltek így a szüleim és 5 évesen is észrevettem, hogy valami nem oké a kapcsolatukban. És még én is megkönnyebbültem, mikor elváltak, lett két boldog és kiegyensúlyozott szülőm, akiket imádok attól függetlenül, mert nem együtt neveltek fel.

2017. jún. 25. 23:02
1 2 3 4 5
 11/50 A kérdező kommentje:

Én is ettől félek... Mert hiába mondja, hogy majd ez lesz, meg az, én nem akarok éveket várni egy normális kapcsolatra.

20 éves vagyok, nem úgy akarom eltölteni a legjobb éveimet, hogy a hívásaira várok, vagy arra, hogy mikor tudunk egy titkos randira találkozni. Meg többre tartom magam pár drága ajándéknál és virágnál, hogy majd azok miatt csendben maradok éveken át.

2017. jún. 25. 23:28
 12/50 anonim ***** válasza:
92%
Mennyi is az a pici, amennyivel udosebb nálad ez a fószer?
2017. jún. 25. 23:39
 13/50 anonim ***** válasza:
84%
#11: Jól látod. Ne alázd meg magad egy ilyen kapcsolattal.
2017. jún. 25. 23:42
 14/50 anonim ***** válasza:
70%

Ezt a mesét még mindig beveszik a libák?

Kitalálom, 20-25-tel idősebb, jól menő vállalkozás, néha kapsz egy fast fashon rucit, meg valami pár ezres ékszert és ha csettint ugrasz és szétteszed a lábad, téged csak a hotelben a fétiseit kiélve kefél, VS a feleséggel nyaralnak külföldön, haute couture ruhái vannak, 2 évente kap egy kabriót és heti 2X vanília szex meg fizeti az asszony 20 éves csődörét, cserébe az asszony befogja, mosolyog és nem viszi a fél vagyont meg a hatszámjegyű gyerektartást.

2017. jún. 26. 00:02
 15/50 A kérdező kommentje:
Utolsó, inkább ne találgass. Eléggé eltévedtél!:D
2017. jún. 26. 00:05
 16/50 anonim ***** válasza:
85%
Nálam alapból felejtős lenne a csávó, ha másért nem, akkor azért, amiért csak a sokadik randi után jutott eszébe közölni, hogy van felesége meg gyerekei. Egyébként tanulj meg számolni is; ha már van egy legalább tízéves gyereke ("a kisebbik IS felsős lesz", vagyis a nagyobb már az), akkor ez a fazon nem csak KICSIT idősebb nálad (vagy tizenöt évesen csinált gyereket). Ami alapjáraton nem lenne baj, viszont ahol eleve egy manipulatív, egyenlőtlen kapcsolatról van szó, ott igen nagy előnye van veled szemben.
2017. jún. 26. 00:17
 17/50 anonim ***** válasza:
90%

Hidd el, jól írják itt páran.

Nem fogja a feleségét elhagyni. Te szerető vagy, és ha nagyon hisztizel ellenne akkor az sem leszel majd. Hagyd a francba, keress szingli pasit.

2017. jún. 26. 01:08
 18/50 anonim ***** válasza:
89%

"a feleségével már nincs köztük semmi, csak a gyerekek miatt vannak együtt."

Ezt a mondatot megkönnyeztem.

Körülbelül az emberiséggel egy idős ez a szöveg és még mindig van, aki beveszi.

2017. jún. 26. 01:18
 19/50 anonim ***** válasza:
83%

"a feleségével már nincs köztük semmi, csak a gyerekek miatt vannak együtt. "

Vigyázz, mert ez egy klasszikus duma, ami 2 dolgot jelenthet:

1. Hazudik neked, igenis jó neki a családban, szenved valamiért, de más dolgokért megéri neki és sose fog elválni, még a gyerekei 35. szülinapja után sem, de kéne egy külső kapcsolat is! Persze kettős élet leple alatt, titkos kapcsolat! Ez lehet, elsőre nem így néz ki a számodra, hogy titkos kapcsolat, de később kiderül, hogy de.

2. Tényleg olyan hülye, hogy szerinte jobb a gyerekeknek, ha "csak miattuk" együtt maradnak a feleségével, és azért ilyen hülye, nehogy kelljen már tennie valamit saját magának vagy úgy egyáltalán bárminek az érdekében. Ez az a tipusú ember, aki mindenre bólogat, megalkuszik bármilyen helyzettel csak nehogy csinálni kelljen már valamit. Sose áll ki se maga, se más mellett. Ha konfliktusa adódna a kapcsolatotokból akár az anyjával, akár mással, úgy eltűnne és letagadna mindent, mint a sicc! Semmit nem jelent neki, ami köztetek van AHHOZ KÉPEST a céljához képest, hogy neki ne kelljen csinálnia semmit.

2017. jún. 26. 04:36
 20/50 anonim ***** válasza:
27%

Folytatom.

Ha úgy érzed, fontos vagy neki és szeretne kedvesének, és nem lépne le csak úgy, akkor teszteld le! Elvileg a felesége tud a szeretőiről és a férj is a feleség szeretőiről.

Mondd, hogy ez a dolog neked oké, ha bemutat a feleségének mint szerelmét, és a feleséggel személyesen meg tudod beszélni, hogy részéről ez így oké.

De hogy ne vágjon át ezzel, tudni kéne, ki a felesége (név, fotó), nehogy egy másik nővel játszassa el ezt a szerepet.

Persze azt is eljátszhatod, hogy elhiszed, hogy az a nő a feleség, csak éppen tudd, hogy nem.

És máris levizsgázott előtted ez a díszpéldány.

Innen már ízlés dolga, hogy lebuktatod-e a feleség előtt, mekkora gané a férje, de a legfontosabb, hogy TE ismerd ki minél előbb a "férfit", van-e olyan tulajdonsága, ami miatt NEKED kiábrándulós és felejtős.

2017. jún. 26. 04:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!