Ti mit csinálnátok igy a lányotokkal?
Figyelt kérdés
Van egy 19 éves lányom, érzelmileg labilis. Elég sokat veszekszünk, már nem egyszer próbálkozott öngyilkosságal. 3 éve minden évben egyszer megpróbalja, általában időben észre szoktuk venni. Jartunk vele orvoshoz, de egy idő utan az orvossal is eltudja hitetni, hogy mar jól van és elengedik. De most ismét mély ponton van. Rengeteg gyógyszert talaltunk a szobájában, egésznap aludna, és nagyon sokat sír. Pontosan nem tudjuk mi váltotta ezt ki nála. Félünk hogy imsét megfogja próbalni. A lábai televannak hegekkel, nem egyszer kellet össze varrni.2017. jún. 22. 09:40
41/45 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen mindenkinek a valaszokat, tegnap este ujra megtette. Elvitte a meno, megkertuk hogy egy intezetbe vigyek be, vittunk rola minden papirt.Nem fogjak a kovetkezo par napban kiengedni.
2017. jún. 23. 15:51
42/45 anonim válasza:
egyebkent probaltatok mar vele ti leulni beszelgetni? nem tanacsokat osztogatni hanem kerdezni, barmit mond csak kerdezni? szerintem valtsatok pszichologust, egy jo pszichologust nem tudhat atverni.
43/45 A kérdező kommentje:
Probaltunk, nem beszel velunk.
Ritkan szolal meg itthon, a barataival nem tudom hogyan viselkedik.
2017. jún. 27. 10:56
44/45 anonim válasza:
Minden év azonos hónapjában próbálja és mindig gyógyszerrel?
Megmondanám neki, hogy mikor a hasamban volt, el akartam vetetni, bevettem gyógyszert, és ő arra emlékszik és azt ismétli. Akkor megszűnne az ismétlési kényszer és nem tenne többet ilyet. Ennyi.
45/45 anonim válasza:
Mi lett veletek azóta kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!