Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti mit csinálnátok igy a...

Ti mit csinálnátok igy a lányotokkal?

Figyelt kérdés
Van egy 19 éves lányom, érzelmileg labilis. Elég sokat veszekszünk, már nem egyszer próbálkozott öngyilkosságal. 3 éve minden évben egyszer megpróbalja, általában időben észre szoktuk venni. Jartunk vele orvoshoz, de egy idő utan az orvossal is eltudja hitetni, hogy mar jól van és elengedik. De most ismét mély ponton van. Rengeteg gyógyszert talaltunk a szobájában, egésznap aludna, és nagyon sokat sír. Pontosan nem tudjuk mi váltotta ezt ki nála. Félünk hogy imsét megfogja próbalni. A lábai televannak hegekkel, nem egyszer kellet össze varrni.

2017. jún. 22. 09:40
1 2 3 4 5
 21/45 A kérdező kommentje:
Hova lenne erdemes elvinni orvoshoz?(persze ha sikerul rabeszelni, mert erre eleg kicsi eselyt latok)
2017. jún. 22. 11:56
 22/45 anonim ***** válasza:
73%

Akkor egy megoldás van,élete(tek)végéig pátyolgatni.

Persze mindig rátaláltok időben,baromi komoly öngyilkossági kísérletek lehettek.Kb bevett 20 kalmopirint és várta hogy megtalálják szint.

2017. jún. 22. 11:57
 23/45 A kérdező kommentje:
Nem gyogyszerrel probalt ongyilkos lenni. Akasztas, szilveszterkor majdnem elverzett, kiakart ugrani az emeletrol.
2017. jún. 22. 12:01
 24/45 anonim ***** válasza:
26%
Mondd, 75%-os, te érted is, amit olvasol? Bemásoltál egy szöveget (abból, amit én is belinkeltem:-)), amiben feketén-fehéren ott áll ugyanaz, amit leírtam.:-) Nem fogják bent tartani a kérdező lányát, sőt, fel sem veszik az osztályra, ha nem akar befeküdni, ugyanis semmiféle veszélyeztető magatartást nem tanúsít. Akkor sem, ha fejre állsz, és 8 nickről pontozgatsz végig.:D
2017. jún. 22. 12:01
 25/45 anonim ***** válasza:
25%

"Hova lenne erdemes elvinni orvoshoz?(persze ha sikerul rabeszelni, mert erre eleg kicsi eselyt latok)"

Első körben a helyi pszichiátriai gondozóba, vigyétek a korábbi papírjait is.

2017. jún. 22. 12:04
 26/45 anonim ***** válasza:
73%
Neked sem árt a pszichiáter,mert én másoltam előbb az írást. Agyhalott. De az a kis üldözési mánia is befigyel. XD
2017. jún. 22. 12:07
 27/45 anonim ***** válasza:
15%

[link]

Őket tudom ajánlani, ha budapestiek vagy környékbeliek vagytok.

2017. jún. 22. 12:08
 28/45 A kérdező kommentje:
Nagyon szep ez a hely, de nem fog befekudni. Meg elmenni se egy beszelgetesre. Attol felek, hogy o mar tenyleg csak meghalni akar.
2017. jún. 22. 12:29
 29/45 anonim ***** válasza:
33%
Akkor hagyjátok kipurcanni, kész. Van benne örömötök? Nyújt felétek bármit is ami számotokra kellemes? Vagy csak a baj van vele?
2017. jún. 22. 12:33
 30/45 A kérdező kommentje:
Hagyjuk az egyetlen lanyukat, csak ugy meghalni? Te normalis vagy?
2017. jún. 22. 12:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!