A szüleim már megint hazudtak?
A szüleim olyam dolgoba hazudtak ami nagyon rosszul esett.Tegnap este amikor haza jöttem már apukám elment dolgozni anyukám itthon volt megkérdeztem egy bizonyos dologról láttam rajta hogy hazudik mondtam neki mondja el öszintén ugyanazt mondta.Ma reggel amikor azt hitték hogy alszom beszélgettek erről és egészen más a történet.Már nem az első eset hogy hazudnak.Most így vissza gondolva mi mindenről hazudhatak.
Szerintetek mondjam el nekik hogy tudom az igazat?vagy mit lehet most tenni?
(Azt hogy miben hazudtak azt ide nem szeretném leírni max.privátban)
Hú nem vagy egyedül az érzéketlen, felelőtlen és buta szüleiddel...
Amikor kicsi voltam (még talán alsós általános iskolában) a szomszéd kutya átszökött éjjel a mi kutyánkhoz és abból született 4 kiskutya. 2 sajnos elpusztult, 2 megmaradt. Megmondták nekem hogy egyet tartunk meg, én meg szépen nekiálltam keresni gazdit annak az egy csöppségnek. Aztán ugyanez a forgatókönyv: egy nap mire hazaértem suliból nem volt meg a kutya. Kérdeztem hova tűnt, mi lett vele?! Anyám azt mondta, hogy az utcában egy idős bácsinak elvitte. Később raktam össze, ahogy idősödtem és hallottam mondatfoszlányokat, hogy elintézték. És nekem hazudtak róla.
Le se írom a véleményem az ilyen viselkedésről, mert kitiltanának az oldalról... de akkor olyat csalódtam a szüleimben (nyilván több okból is, a hazugság még a legkisebb...), hogy már nem tudok rájuk jó emberként tekinteni. Aki képes bántani egy állatot, aki kiszolgáltatott az embernek, ráadásul egy kölyökkutyát/macskát, bármit, amikor tényleg találhatna (falun ráadásul!!) gazdát is neki, vagy utolsó esélyként menhelyre adhatná... Az a szememben nem ember. És boldog vagyok hogy ebből a felelőtlen, állatokkal szembeni közöny magatartásból semmi nem ragadt rám a családomból. Bárcsak idősebb lettem volna és már akkor komolyan veszik a szavam, hogy szerzek neki gazdit...
Sajnálom a kutyusodat legalább tudod nem vagyok egyedül ilyen helyzetben.
Majd ha hazajön akkor szolok neki.
Hú, hát ez nagyon undorító... tudom, hogy a szüleidről beszélek, de milyen lelketlen állatnak kell ahhoz lenni, hogy kitegyél ártatlan kisállatokat??
Amúgy szerintem már megtalálni nem fogod őket:( Arra gondolj, hogy talán jó sorsuk is lehet. Mi is fogadtunk már be két kiscicát, akiket egy dobozban b*sztak a ház mellé. Vagy egy kóbor macska idehozta az 5!! kiscicáját. Őket is elláttuk. És rajtunk kívül sokan vannak még így szerencsére.
Mondjuk az biztos, hogy ezek után örökre megjegyezném ezt nekik, nem lennének már ugyanolyan emberek a szememben soha. A gyerek is ember, nem értem, miért kell hazudni neki.
Komolyan azon agyalok, hogy nem akartam gyereket, nem szeretem nagyon őket, de sok szülőnél még így is gondoskodóbb és normálisabb lennék :D
Nagyon durva, szemét, aljas húzás volt a szüleid részéről. Szegény kiscicák!
Ha egy csepp eszük lenne, tudhatnák, hogy a kedvenc kisállattal való baszakodás milyen sérülést okozhat a gyereküknek, a hazugság meg milyen bizalomvesztést.
A szüleid nagyon rosszul tették, hogy hazudtak.
Nem ismerem a családotokat; de lehet, hogy csak a fájdalomtól akartak megkímélni; még ha ezt rossz módon tették is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!