Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szüleim már megint hazudtak?

A szüleim már megint hazudtak?

Figyelt kérdés

A szüleim olyam dolgoba hazudtak ami nagyon rosszul esett.Tegnap este amikor haza jöttem már apukám elment dolgozni anyukám itthon volt megkérdeztem egy bizonyos dologról láttam rajta hogy hazudik mondtam neki mondja el öszintén ugyanazt mondta.Ma reggel amikor azt hitték hogy alszom beszélgettek erről és egészen más a történet.Már nem az első eset hogy hazudnak.Most így vissza gondolva mi mindenről hazudhatak.

Szerintetek mondjam el nekik hogy tudom az igazat?vagy mit lehet most tenni?

(Azt hogy miben hazudtak azt ide nem szeretném leírni max.privátban)

2017. jún. 22. 06:32
1 2 3
 1/27 anonim válasza:
88%
Szia. Így elég nehéz véleményt formálni, hogy nem írod le miben hazudtak. Elmondod?
2017. jún. 22. 06:36
 2/27 anonim ***** válasza:
53%
Nekem is megírnád?
2017. jún. 22. 07:22
 3/27 anonim ***** válasza:
100%
Értelmetlen kérdésre nem lehet választ adni. Írd le mi a konkrét helyzet és nagyobb eséllyel kapsz választ
2017. jún. 22. 07:27
 4/27 anonim ***** válasza:
38%

Feltételezhetöen valami, kettejükre tartozó dolog az, amit nem akartak elmondani neked, mert nincs semmi közöd hozzá.

Szerintem sokkal nagyobb probléma, hogy kihallgatod a szüleidet magánbeszélgetés közben. Nem tudom, te mit szólná, ha ök hallgatóznának, amikor a barátoddal/barátnöddel beszélgetsz.

2017. jún. 22. 07:46
 5/27 anonim ***** válasza:
85%
Ennyiből csak azt lehet tanácsolni, hogy mondd meg anyukádnak, hogy hallottad, amikor beszélgetnek, és kérd meg még egyszer, hogy őszintén mondja el, mi a helyzet. És meg lehet kérni, hogy ha lehet, akkor mostantól ne hazudjon, bár ezek után elég nehéz lenne neki elhinni bármit is.
2017. jún. 22. 07:47
 6/27 A kérdező kommentje:
Mivel én költöttem rá a pénzt és az enyém volt egyértelmű hogy rám tartozik.
2017. jún. 22. 07:52
 7/27 anonim ***** válasza:
62%
Vedd már a fáradtsagot és írd már le, hogy mégis mi a probléma
2017. jún. 22. 08:09
 8/27 A kérdező kommentje:
De nem szeretném leirni az egész világnak mi történt mert akkor mi leszünk minden szemét.
2017. jún. 22. 08:10
 9/27 anonim ***** válasza:
68%
Aha. Tehát a kérdésed így kB annyira értelmes, mintha azt kérdeznéd: nekem van igazam vagy neki - ennyi, semmi más. Honnan tudja az ember, ha nem írod le, miről van szó?
2017. jún. 22. 08:13
 10/27 anonim ***** válasza:
69%

A kérdezö megírta nekem, hogy mi a helyzet, és egyértelmüen igaza van.

Szerintem nyugodtan írd ki ide a problémát, ez nemcsak nálatok fordul elö, azaz beazonosítani nem tud senki és ebben az esetben nem TE vagy a szemét, emiatt nem kell magad szégyellni.

2017. jún. 22. 08:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!