A szüleim már megint hazudtak?
A szüleim olyam dolgoba hazudtak ami nagyon rosszul esett.Tegnap este amikor haza jöttem már apukám elment dolgozni anyukám itthon volt megkérdeztem egy bizonyos dologról láttam rajta hogy hazudik mondtam neki mondja el öszintén ugyanazt mondta.Ma reggel amikor azt hitték hogy alszom beszélgettek erről és egészen más a történet.Már nem az első eset hogy hazudnak.Most így vissza gondolva mi mindenről hazudhatak.
Szerintetek mondjam el nekik hogy tudom az igazat?vagy mit lehet most tenni?
(Azt hogy miben hazudtak azt ide nem szeretném leírni max.privátban)
Feltételezhetöen valami, kettejükre tartozó dolog az, amit nem akartak elmondani neked, mert nincs semmi közöd hozzá.
Szerintem sokkal nagyobb probléma, hogy kihallgatod a szüleidet magánbeszélgetés közben. Nem tudom, te mit szólná, ha ök hallgatóznának, amikor a barátoddal/barátnöddel beszélgetsz.
A kérdezö megírta nekem, hogy mi a helyzet, és egyértelmüen igaza van.
Szerintem nyugodtan írd ki ide a problémát, ez nemcsak nálatok fordul elö, azaz beazonosítani nem tud senki és ebben az esetben nem TE vagy a szemét, emiatt nem kell magad szégyellni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!