Szüleim szerint korai, hogy ennyi idősen van barátnőm és szerintük nem kéne együtt lennünk. Ez tényleg elég ok arra, hogy mindig tiltsanak tőle? (15/f, jövőhéten leszek 16)
Miért lenne korai? Nekem is 16 évesen lett először csajom, faternak szerintem ekkor nagy kő esett le a szívéről, már biztos megfordult addigra a fejében, hogy lehet meleg vagyok. Végülis ebből az elsőből egy sokéves kapcsolat lett, utána se cserélgettem a csajokat mint a zoknit, most a 2. komoly kapcsolatom van, lassan 11 éve, és már apa vagyok (lányom van).
33/F (csak leszek 33 cirka 2 hónap múlva, szóval számontartom mikor, de mondjuk általában gyerekes is vagyok)
"A szüleiddel valami gond van,,Ha még lany lennel megertenem, de fiukent..Apukadnak biztatnia kene hogy huzogasd a noket..Sajnos sokszor a szulok nevelik melegnek a fiut."
Jesszusom, valaki még hisz abban a baromságban hogy melegnek lehet nevelni valakit?
Kedves kérdező! szerintem egyáltalán nem korai hogy barátnőd legyen - persze ha mindig csak vele lennél, és hanyagolnád a tanulást, az nem lenne jó. De majdnem tizenhat évesen szerintem teljesen rendben van ha van egy barátnőd (és az idézett válasszal ellentétben nem az a normális ha az apuka arra biztatja a fiát hogy ku.rvának nézze a nőket)
Hol és mennyit vagytok együtt, ez itt a kérdés...?
A kézenfogva sétálgatást biztosan nem tiltanák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!