Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szüleim szerint korai, hogy...

Szüleim szerint korai, hogy ennyi idősen van barátnőm és szerintük nem kéne együtt lennünk. Ez tényleg elég ok arra, hogy mindig tiltsanak tőle? (15/f, jövőhéten leszek 16)

Figyelt kérdés
2017. jún. 8. 15:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
99%

Nem korai.

Az viszont nem derült ki, hogy valóban túl sokat vagy-e vele. Ne hanyagold el a tanulást, az otthoni feladatokat, a családot, és akkor biztosan nem fognak szólni érte, tiltani.

2017. jún. 8. 18:47
 12/16 anonim ***** válasza:
96%

Nem korai.

25/f

2017. jún. 8. 19:16
 13/16 anonim ***** válasza:
32%

Nem korai csak még nem kellene ennyi időssen meg b.ni , de ezt már ti tudjátok . A szüleid féltenek mert még elég fiatal vagy még komoly kapcsolathoz .

( én se vagyok nagyon idős , de talasztalatom van már rendesen 27 éves létemre ) fölleg 15-16 évesen ne számíts komoly kapcsolatra és jó sok csalódás fog érni amíg megtalálod életed párját .

Sok sikert .

27/F

2017. jún. 8. 19:26
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem korai. Ilyenkor kell kiélni fiatalságod, a kötetlen bulizást, csajozást, meg kell tanulni bánni a lányokkal. Azt mondom neked, ne érdekeljen mit mondanak, ha szereted és ő is téged, legyetek együtt. Ne törődj mások véleményével (ebben a témában).
2017. jún. 8. 20:03
 15/16 anonim ***** válasza:
2%
Nem azt mondtam, hogy az apja arra tanìtsa a fiát hogy leminõsìtse a lányokat..De inkább mint hogy 16 évesen korai egy fiúnak..Egyépként meg igenis lehet homonak nevelni a gyermeket, ismertem is olyat akinek a szülei lányt akartak, és lányként kezelték és kõbu"zi lett a gyerek:)
2017. jún. 8. 22:25
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem korai, de nem is késői. mindenesetre legalább te elmondtad, és nem titokban találkozgatsz.

Unokahúgom 14 évesen fogta magát, és odaköltözött a pasijához. Na, az korai, de nem az én dolgom szerencsére.

2017. jún. 9. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!