A szüleim már megint hazudtak?
A szüleim olyam dolgoba hazudtak ami nagyon rosszul esett.Tegnap este amikor haza jöttem már apukám elment dolgozni anyukám itthon volt megkérdeztem egy bizonyos dologról láttam rajta hogy hazudik mondtam neki mondja el öszintén ugyanazt mondta.Ma reggel amikor azt hitték hogy alszom beszélgettek erről és egészen más a történet.Már nem az első eset hogy hazudnak.Most így vissza gondolva mi mindenről hazudhatak.
Szerintetek mondjam el nekik hogy tudom az igazat?vagy mit lehet most tenni?
(Azt hogy miben hazudtak azt ide nem szeretném leírni max.privátban)
Köszönöm utolso válaszolo rendes vagy.
Születtek kiscicáink és a szüleim azt mondták hogy a munkatársaiknak kell már ekkor észre vettem valamit ami nem stimmel de hittem nekik mégis csak a szüleim.Tegnap este amikor hazajöttem akkor már apukám elvitte a cicákat.Kérdeztem hogy most mi van kinek adták stb.Láttam anyukámon hogy hazudik mondtam neki mondja el öszintén ugyanazt mondta.Ma reggel hallottam ahogy azt mondja hogy sejtek valamit és azt is hallottam hogy kitették valahová őket.Azt nem értem hogy tehetek ilyet pedig az összes pénzem a kis cicákra költöttem hogy jó legyen nekik.Megkérdezem hogy hová tették ki őket mert elmegyek megkeresem őket.Ne itélkezz hogy ilyenek a szüleim de tudom ivartalanitani kellett volna a macskát de a halálból mentetem meg nem volt rá pénzem.
Nem kellenek rossz kommentek.
Semmit nem lehet tenni. Az érthető, hogy a szüleid nem akartak plusz macskákat, hiszen az eltartasuk pénzbe kerül. Az nem, hogy csakúgy kitettek őket valahol.
Megmondhatod, hogy tudod mi az igazság, de esélyes egy veszekedés a hallgatozasod miatt
Figyelj, ivartalannítatni luxus a macskát, hogy ne szüljön?
Pont az a lényege, és ezért van tele minden menhely, mert a sok marha okos gazdának luxus a műtét elvégeztetése, és csak szaporodnak az állatok.
A felelős állattartás ott kezdpdik, hogy ivartalaníttatsz!
És lehet lepontozni, nem érdekel.
A szüleid ebben is sárosak, meg abban is, hogy hazudtak.
De azt írtad, hogy a kiscicákra költötted minden pénzed.
Ez kb. kitesz egy ivartalanítást, nem?
Feltételezhetöen a kérdezö egy gyerek, akinem nem sok a pénze, és ezért arra még jut neki, hogy a kicsiknek ennivalót vegyek, de egy ivartalanítás nem fér bele az ö költségvetésébe.
A szülök meg több okból is eléggé problémásak: egyrészt az, hogy egyszerüen kiteszik valahová a cicákat, és közben még haudnak is a gyereküknek, igencsak gáz.
Emellett ha nem akarnak kiscicákat, akkor ÖK ki tudták volna fizetni az ivartalanítást és nem ilyen szemét módon "rendezni" a problémát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!