Miért csinálják ezt a szüleim?
Sziasztok:)
Igyekszem minél rövidebben leírni a problémát..:D Szóval,18 éves vagyok, most érettségizem. Nem lettek rossz eredményeim. Egyetemen 2 szakot jelöltem, a tanárit,valamint a HR-t. Ilyen sorrendben. Azonban most meg szeretném változtatni a sorrendet,de ettől anyámék teljesen kiakadtak. (ezt privátban kifejtem,ha valaki szeretné) Úgy viselkednek velem,mintha idegen lennék, kiabálnak velem, lekezelően beszélnek. Tegnap anya közölte velem,hogy pakoljam el a cuccaimat,őt még az se érdekli,ha bőröndbe teszem őket. (Ergó költözzek el) Miért csinálják ezt? Eddig minden teljesen más volt, nem volt semmi gond. Érettségi óta ilyenek velem. Beszélni nem akarok velük erről,mert nem merek. Örülök,hogy ha úgy tudok hazajönni,hogy nem kötnek belém valamiért.
Nincs tesóm, és tudják mi az a HR... Azt mondják,hogy így el fogom rontani az egész életem. (Kicsit durvábban fogalmaztak) Nem tudom,hogy van-e más probléma,mert például,ha van velem valaki,akkor teljesen normális mind a kettő. Amint egyedül vagyok,rögtön elkezdik.
Köszönöm a válaszod :)
Szerintem is jobb a HR, pont ezért szeretnék inkább arra menni. De ezt nem hajlandóak megérteni... Tényleg nem értem.
Köszi a választ :)
Talán pont mert akkor anyagilag független lehetsél, erre gondolnak ők is.
Vissza akarnak rettenteni az önállósodástól, ezért fenyegetnek azzal, hogy repülsz, mert tudják, hogy megijedsz ettől.
Szerintem pakolj össze, ahogy mondták, mert ők csak fenyegetésnek szánták, hogy akkor majd mégis inkább a szárnyuk alá bújást választod. 2 véglet közül kell választanod, és azt remélik, a gyereklét végletét választod.
vágj vissza az ő módszerükkel és csomagolj! Ők fognak megrettenni attól, ha azt látják, hogy ők választhatnak 2 dolog közül: a teljes kirepülés vagy a fokozatos önállósodás... :)
Ők fognak visszahívni és beletörődni, hogy önállósodol mellettük.
Ha odáig fajulna a dolog, hogy el kell menned otthonról, nehogy elmondd nekik, hova mentél!
Hadd egye ki őket a frász!
Úgyis tudják hova mennék.. Csak egy hely van,ahova mehetek,nem lesz nehéz kitalálniuk. Nem tudom mi lesz még így...Most dolgozok,meg tanulok,aztán majd lesz valami. Csak lesz elég pénzünk elköltözni egyszer :D
Megváltoztatom a sorrendet, nekik nem szólok, majd megtudják.
Köszönöm a segítséget! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!