Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért csinálják ezt a szüleim?

Miért csinálják ezt a szüleim?

Figyelt kérdés
24 éves vagyok, 16 ÉVES korom óta dolgozok, melette sikeresen leérettségiztem szereztem egy okjt. Szakmával sajnos nem tudok elhelyezkedni. Sosem éltem kamazskoromban sem, lázadó korszakot, sosem dorgoztam, nem voltam részeg , nem cigizek mai napig. Szüleim viszont igen, apám agreszsiv volt mindig is, Anyám 12 éve nem dolgozik, és nem akar azt mondta nem megy el eladónak mert fél a pénztárgéptől és stb. És akkor engem, kiakarnak rakni, menjek a hid alá, multkor be sem engedtk a panellakásba ahol lakunk, ne üljek itthon, menjek ahova akarok, multkor két ököllel bert pofán az apám mert itthon vagyok,. fel si dagadt akkor az arcom. DFenygetnek hogy kilakoltatnak, de a nővéremmel nem csinálják ezt pedig ő idősebb is nálam. Anyám nem dolgozik, Neki nem is kell. Apám nem keres tul sokat, de én nem tudok mit csinálni. Dolgoztam már gyárban itt meg ott, Régen sem volt pénzünk. Amikormegszülettem 10 éves koromig 1 szobás kislakásban éltünk, 10 évesen költöztünk el. Autonk mai napig nincsen. Apám idegsségét kiskorom óta rajtam vezeti le, ver,a széket az arcomhoz vágja, tehát én voltam minidig is a boxzsák. Nem tudok hova elköltözni mert nicnsenek barátaim,se ismerőseim, se rokonaim. , azon gonoldkodok, hogy jo lenne meghalni. MEg feletszek magamnak egy kérdéstmiért hoztak akkor a világra? Ha se gyerekként se kamaszként, mindig azt mondták akasszam fel magam stb. Igazságs zerint már csak egy é életösztön tart életbe.
2017. máj. 5. 19:30
 1/8 A kérdező kommentje:
Amugy fiu vagyok. Tehát nekem eleve nehezebb, mondjuk mint egy lánynak. Nekem nicnsen kapcsolatom sem. Nem tudok kihez menni.
2017. máj. 5. 19:33
 2/8 anonim válasza:
19%
2017. máj. 5. 19:39
 3/8 anonim ***** válasza:
Szia. Sajnálattal hallom mindezt. Ha gondolod beszélgessünk és írd le nekem mi is a helyzet ezzel az egésszel mert ahogy látom az öngyilkosság felé húzol. Igyekszem pár értelmes tanáccsal is előállni neked.
2017. máj. 5. 19:40
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Szüleiddel nem tudsz mit csinálni. Nem hiszem, hogy változni fognak.

Keress ezerrel munkát, hogy elköltözhess. Albérletbe, nem kell önállóan, mehetsz lakótársnak is. Minél előbb el tudsz tőlük költözni, annál jobb lesz.

Ne ragaszkodj a szakmádhoz, ha azzal nem lehet munkát találni.

2017. máj. 5. 20:10
 5/8 anonim ***** válasza:
Kitartás,fogd fel úgy hogy ez egy ideiglenes állapot addig míg nem találsz munkát és nem tudsz elköltözni.Jobb lessz,hidd el értékes vagy és nagyon erős ember mert ezeket végigvitted idáig.Munkaügyi központban jelentkezz be,jó pár meló más megyében szállással van meghirdetve.Én veszprémi vagyok az itteni continental illetve valeo így hirdeti az állásokat.Pályázd meg és költözz veszprémbe ha messzebb laksz,kezdő fizu netto 115 kb szállás van nem vagy ott velük.Fiatal vagy elötted még minden jó.Írj ha gondolod nekem is nyugodtan.
2017. máj. 5. 20:20
 6/8 anonim ***** válasza:
Sőt még külföldön is kezdhetsz új életet.Ennél minden jobb.
2017. máj. 5. 20:30
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

"Amugy fiu vagyok. Tehát nekem eleve nehezebb, mondjuk mint egy lánynak. " Ámítsd csak magad, de azzal nem oldódnak meg a dolgok. Lehet hogy kegyetlenül hangzik, de szedd össze magad, keress munkát, és igenis húzz el otthonról-a saját érdekedben.

Mondom én, egy "lány akinek könnyebb dolga volt" Egy erőszakos nevelőapával,meg egy anyával aki előszeretettel asszisztál a nevelőapám szarságaihoz. Ja, hogy nekem könnyebb volt elviselni az állandó terrort, hiszen lány vagyok.

2017. máj. 5. 21:00
 8/8 anonim ***** válasza:
Kezdj el spórolni, és keress minél jobb munkát, aztán költözz el onnan.. egy pokolban élsz :( remélem minden rendbe jön veled, megérdemled a boldogságot.
2017. máj. 5. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!