Mit csináljak ha szüleim nagyon lenézik a munkám amit végzek és szinte semmire sem tartanak?
"amikor ök nem bírnák 1 hétig se"
Te meg azt nem, amit ők, hisz a tanulást feladtad.
Sakk-matt.
Pontosabban ők állnak vesztésre, mert a töketlenséged miatt el kell tartaniuk.
most oké.. mi lesz 10 év múlva, mikor gyesre megy a bnőd/vagy mész te.. hogy fogsz megélni 130-140ből..
Ennyiből egyedül egy kis albérletben sem fogsz megélni.. max nyomorogva meg centizgetve a pénzed..
Nem minden melós dolgozik szarért húgyért.
A villanyszerelő szaki 450 ezer Forintos számlát akart benyújtani 1 heti melóért.
jó erre még jön cafetéria +negyed éves bónuszok,meg ugye nem mindegy hol fizetsz albérletet ahol én lakok ott 50 60 ért már kapni de tudom minél nagyobb a város annál drágább
amugy most venni akarok valami kis pár millios házat arra gyűjtök de ne rendes családi házra gondoljatok hanem jóval szerényebbekre, ott szinte nincs is rezsi és 3 millióért már kapni de 1-2 évig még gyűjtenem kell ha nem akarok hitelt felvenni
Nem azért néznek le téged a szüleid, mert gyári munkás vagy, hanem mert a saját bevallásod szerint is többre lennél képes, csak lusta vagy mint a dög.
No meg rövidlátó.
Kis albérlet meg használt kocsi 130-140 nettóból? Édes öcsém, hol élsz te? Ez arra elég, hogy a mamahotelben lakj és ruházd magad, meg szórakozz belőle.
Igen, persze hogy elég, mivel mint írtam mamahotelben élsz. Nem kell kajára költened, mert adnak, nem kell rezsit fizetned, nem kell lakbért fizetned.
Most kezdjünk számolgatni, elköltözöl:
- Találsz marha nagy szerencsével egy takaros albérletet, kerül havonta 80 ezer forintba.
- Rezsit kell fizetned meg közös költséget, ez együtt mondjuk 20 ezer forint.
- Egész hónapban szemét kajákat eszel, így megvan a kaja 30 ezerből.
- Tisztálkodás, egészség, ruha, váratlan kiadások egyben 20 ezer forit (és akkor most keveset mondtam).
Mennyinél vagyunk? 150 ezernél.
Na, akkor még számoljunk egy autót is, mert akarsz, erre benzinre, biztosításra, apróbb javításokra havonta átlagosan számolok még 20-at.
Már 170-nél vagyunk. És ez még egy baromira optimista forgatókönyv. Nos, mit gondolsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!