Ha a saját szüleim csúnyának tartanak, akkor csúnya vagyok?
Állítólag a saját gyereke mindenkinek szép, na az én szüleimnek nem. Nem emlékszem, hogy egyszer is megdicsértek volna, még ha kiöltözöm valahova, akkor is maximum annyit mondanak hogy szép a ruhám. Még a gólyabál előtt se mondtak semmit, amikor az a szép fehér ruha volt rajtam. Bezzeg az unokanővéremet mindig emlegetik, hogy ő milyen szép lány, milyen gyönyörű menyasszony volt, stb, stb. Elég rosszul esik, főleg, hogy szerintem annyira nem vagyok csúnya. Jó, szép sem, de vannak nálam sokkal csúnyábbak is. Miért ilyenek a szüleim? Lehet tényleg rondának látnak?
16/l
Jó a kapcsolatom a szüleimmel, tudom hogy szeretnek, csak soha semmi nem jó nekik, amit csinálok. Jobban belegondolva más miatt se nagyon szoktak megdicsérni.
Igazából az esik rosszul, hogy másokat viszont szoktak. Mindig ilyeneket mondanak, hogy bezzeg x milyen okos, biztos fel fogják venni mindegyik egyetemre, y annyira csinos, ritka az ilyen szép lány, ezek esnek rosszul. Soha nem leszek elég jó nekik, és ez eléggé rombolja az önbizalmam. :(
Az enyémek pont ilyenek voltak, tiniként hittem nekik, felnőttként már tudom, hogy nem volt igazuk.
Azért kritizáltak, mert azt hitték, akkor azt veszem fel, amit ők mondanak, olyanra vágatom a hajam, amilyenre ők akarják stb.
Szerintem elég ronda dolog ez a szülőktől.
Jó a kapcsolatom a szüleimmel, tudom hogy szeretnek, csak soha semmi nem jó nekik, amit csinálok. Jobban belegondolva más miatt se nagyon szoktak megdicsérni.
Igazából az esik rosszul, hogy másokat viszont szoktak. Mindig ilyeneket mondanak, hogy bezzeg x milyen okos, biztos fel fogják venni mindegyik egyetemre, y annyira csinos, ritka az ilyen szép lány, ezek esnek rosszul. Soha nem leszek elég jó nekik, és ez eléggé rombolja az önbizalmam. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!