Mit csináljak ha szüleim nagyon lenézik a munkám amit végzek és szinte semmire sem tartanak?
nem pesten élek 80 e albérlettett nem vennék ki,
mondom ahol én élek 50 60 e a nagyrésze,
és hány ember él ennyi és még kevesebb pénzből?gondoljatok bele.
Nem hiszem el,hogy minden hozzászóló
ilyen magasan kvalifikált munkakörben
dolgozik.Semmit sem értenek ahhoz amit végzel,és azt sem tudják, hogy
egy szerelőnek is van lehetősége a feljebb jutásra.Egy német cégnél dolgozom,és le sem sz.ták milyen diplomám van.Tudod ezt végezni?Majd
kiderül.Azóta is ott dolgozom.M.ország ezzel szemben papírország.Sajnos..még..mindig.
Jó amit választottál,csak így tovább.
Rövidlátó vagy.
MOST kijössz a pénzedből és elégedett vagy.
De az árak emelkednek, beteg lehetsz, családot alapíthatsz, elköltözhetsz, lehet, hogy azért maradsz ki az előléptetésből, esetleg azért építenek le, mert nincs "papírod".
Amúgy is egy csomó értékes tapasztalatból kimaradsz azzal, hogy semmilyen formában nem tanulsz tovább. Az, hogy nem érdekel semmi, megintcsak nem olyasmi, amivel büszkélkedni lehetne.
még igazából keresem a jó helyet de munka az van böven 2 hét alatt találtam és már a 3adik helyemen vagyok 6 hónap alatt
nagyon keresnek embereket most még mindig hívogatnak a cégek
rengeteg gyár jött ide mostanság és kevés a munka erő mindenütt távolról hozzák már az embereket keleti országrészből vagy már erdélyből is,
Győzöm osztani a pirospacsit a sok búra alatt nevelkedettnek...
Hajjrá barátom én is így tettem!
Nem fogod megbánni sem az olcsó házat sem a használt kocsit azt meg főleg nem, hogy megelégedett ember vagy.
Bár ilyen emberekből állnánk
Már most túlszárnyaltad a szüleidet ezzel a talpraesett életfelfogással csak ezt ők soha nem ismerik el.
És nem kell mondani sztem anélkül is tiszteled a szüleidet.
Szereztél nekem egy jó estét, köszi
Szerintem a te szüleidnek csak annyi a bajuk, hogy nem tanultál tovább. Rengeteg olyan ember él az országban, aki kezét-lábát megadta volna, hogy a szülei támogassák a tovább tanulásban, de nem tették. Illetve, szerintem ne mártírkodj, hogy keményen dolgozol, kihajtod a beled, meg stb, mert neked VOLT VÁLASZTÁSOD! Több százezer embernek nem volt választása, kénytelenek gyárban robotolni. De neked ott volt a lehetőség, hogy szellemi munkát végezz, olyat, amit szívesen csinálsz, mert ezt a nyilván nem csinálod szívesen(szóhasználatod elárulja).
Használt kocsit nem is értem, hogy gondolod. 130 000 forintból, hogy tervezel 400-500 000 forintot félrerakni? Tudod mennyibe kerül egy ember kajája egy hónapra? Alaphangon 30 000, és még nem ettél semmi extrát. Erre rájön egy legalább 20 000 forintos rezsi (én 36 négyzetméterre fizetek ennyit), plusz még egy jó 80 000 forintos albi. Ez ahogy számolom, pont a fizud. Ebből még egy kólát se tudsz meginni szombat este. De legyen igazad, kiveszel 60-ért albit. Húszezer forintból fogsz kocsit venni?
Egyébként igen, vannak akik ennyiből élnek, saját lakással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!