Normális, hogy gyűlölöm a szüleimet a félvérűségem, és a sok bántás miatt amit kaptam ezért?
Figyelt kérdés
Félvér vagyok, apukám fekete, anyukám magyar, külsőre örököltem apai ágon például a fekete hajat, fekete szemet, barnább bőrt (nem néger szinten) anyai ágon csak annyit, hogy a bőrszínem világosabb mint a feketéké. Kiskoromban még kaptam a nagyon aranyos, egzotikus stb kifejezéseket. De sok bántást is. Egész életemben rengeteg bántást kapok ismeretlenektől, ez egészen kiskorom óta máig ér a mindennapokban, egyszerüen mióta érdekel ez az egész (kb 12 éves korom óta) a szüleimet hibáztatom ezért, ők mindent megtesznek értem, támogatnak mind pénz, mind szociális téren, tényleg semmi panaszom nem lehet, csak egyszerűen ez a dolog ami miatt eddigi egész életem megvan keserítve, többször mondtam nekik, hogy az ő hibájuk, ha tudják, hogy nem lesz "elfogadott" a gyerekük külsőre egy ilyen országban, miért nem költöztek ki a másik ághoz? Szeretem őket, de egyszerűen gyűlöletet is táplálok feléjük, hogy ilyen körülmények közt kell leélnem az egész életem, fog ez változni valaha? Vagy a gyerekkorom miatt egész életemben kerülöm a szüleimet úgy, hogy ők abban a tudatban vannak, hogy szeretem őket? Valaki járt hasonló cipőben?2017. jún. 21. 06:52
41/46 anonim válasza:
Na ezt a kerdest olvastatnam kotelezo jelleggel azoknak akiknek nem jo a sajat fajtajuk. Ez a gond a kevert hazassagokkal, hogy a gyerek szivja meg utana, mert se itt, se ott nem lesz befogadva.
Igen, a szuleid tehetnek rola, mert ezt tudni lehetett elore. A feketeknek feher leszel, a fehereknek fekete. Es ez nem orszagtol fugg...
42/46 anonim válasza:
Utolsó: itt nem a kevert házassággal van gond, a gyerek hisztis de nagyon...
43/46 anonim válasza:
Egészen szimpatikus voltál, míg ki nem derült, hogy csak vinnyogsz a helyzeted miatt valódi tettek helyett. Az sem gyenge, hogy te "nem hiszel" a pszichológusban, mintha a Mikulásról lenne szó.
44/46 anonim válasza:
Na ezt volt durva olvasni is.
Őszintén kíváncsi lennek mas felver gyerek ezt mennyire eli igy meg mint te
45/46 anonim válasza:
Borzasztó ez a 25 26 27 30 válaszoló. A hideg kiráz az ilyen okoskodó tank arankáktól, most nem a súlya miatt értem, hanem hogy megy mint a tank. És milyen bazi sokat tud írni.
46/46 anonim válasza:
Én meg azt gondolom, hogy a félvér fiúk és lányok a legszebbek, ők néznek ki legjobban. Pl Meghan Markle is gyönyörű.
Az a baj, hogy itt a jelenlegi kormány fajgyűlölő és miattuk lett ilyen ez a nép. Remélem, hogy eltakarodnak végre és akkor jobb lesz a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!