Mit tegyek ha az anyám úgy bánik velem mint egy kutyával?
Figyelt kérdés
Folyamatosan gúnyol, sérteget, bunkózik és ordít. Nem bírom ezt már elviselni. A saját szülőanyám olyan velem amit a legnagyobb ellenségemnek se kívánok. Már ott tartunk h azt mondja nem vagyok a lánya és h nem kapok vacsorát. Apum meg nem is foglalkozik ezzel. A két kisebb tesom meg agyon van kényeztetve és babusgatva. Tény nem vagyok egy vékony lány de nem 100kg vagyok h folyton emiatt szidjon ilyen szavakkal mint pl.: nagy tehén, malac, r...gyó, k...a. 19 éves vagyok régen is volt h sértegetett de az utobbi 2 évben elviselhetetlen. Sehova máshova nem tudok menni nagyszülők meghaltak rokonok meg alig vannak és nem nagyon beszélünk velük.2016. júl. 17. 19:22
1/11 anonim válasza:
Azt kipróbálhatod hogy ellátod őket különféle jóval. Nem anyagi javakra gondolok hanem például kiporszívózol helyettük, egyéb felmerülő házi munkák. Tudom hogy nem könnyű a történtek után de be szokott jönni. Aztán utána persze ők is viszonoznák valamivel, kialakulna egyfajta szimbiózis. Egy próbát megér, a próba jobb mint hallgatni a leírt megjegyzéseit.
2/11 anonim válasza:
Tegyél te is úgy mint egy kutya rágd szét a papucsát meg pisáld le a szőnyeget.
3/11 anonim válasza:
minél előbb költözz el tőle és kezdj új életet, akár egy pasival. nemcsak a tiéd idióta. én is elköltöztem tőle már 17 éve.
4/11 A kérdező kommentje:
Minden házimunkát megcsinálok. Van h én főzök. Semmi rosszat nem teszek még dolgozok is suli mellett és mégis én vagyok a rossz. Kedves 2. nagyon vicces vagy csak elfelejtettem nevetni
2016. júl. 17. 19:36
5/11 anonim válasza:
Egészen véletlenül nem volt ennek az egésznek valami előzménye? Nekem elég irreálisnak tűnik,hogy a másik két testvérednek tökéletes szülei,csak téged utálnak minden ok nélkül. Elég egyoldalú és hiányos ez a történet... Ha minden úgy lenne igaz,ahogy leírtad,arra természetesen nem mentség,akármit is tettél a múltban,de azért biztos,hogy nem felejtettél ki valamit? Te mindig is a rendes,szerető,kedves,okos lányuk voltál,ők meg csak úgy alapjáraton utálnak?
6/11 anonim válasza:
Harapd meg.
Viccet félretéve el kell költözni. Tudom, nem könnyű, mert tanulsz. Én is tanultam, de 16 éves koromtól már éjszakai vagonrakásokból tartottam el magam, és tartottam fenn a lakást, mert apám meghalt, anyám meg lelépett egy orvos barátjával. Az sem volt piskóta, elhiheted. De a boldogság csak úgy jön, ha megküzdesz érte.
7/11 A kérdező kommentje:
Nem szoktam eljárkálni, rendesen tanulok az iskolában és dolgozok. Anyám mindig is agresszív tipus volt és soha nem barátkozott senkivel se csak a nagymamámal aki 2 éve meghalt. Nem tettem volna fel ilyen kérdést ha annyira rossz lennék. Egyetlen bajuk az h szeretek néha szabadidőmben egy kicsit pihenni egyedül a szobámban. Érzelmileg bánt anyám. Apámmal gondom nincs csak nem avatkozik bele ebbe mert anyám vele is összeveszik.
2016. júl. 17. 19:57
8/11 anonim válasza:
minden ilyen esetnél azt veszem észre, hogy a gyerek mintagyerek főz, mos, takarít annak ellenére, hogy senkinek van mondva. Ilyenkor kérdem én miért vagy te minta gyerek ha ezt nem becsülik meg? helyedben csak a tanulásra és a mellette levő munkára koncentrálnék, minden mást oldjanak meg a szüleid.
9/11 anonim válasza:
Sajnos én is így vagyok ezzel... Mindent megcsinálok van mikor én főzök. És csak az ordibálást és szidást kapom... kezdek belefáradni énis..
De légy erős!!! :D 16/L
10/11 anonim válasza:
4 kézlábon vakkantgass sokat, papucsot vidd a lábához a száddal, pisilj az előszobába és harapdáld meg a lábait utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!