Mit tegyek ha az anyám úgy bánik velem mint egy kutyával?
Figyelt kérdés
Folyamatosan gúnyol, sérteget, bunkózik és ordít. Nem bírom ezt már elviselni. A saját szülőanyám olyan velem amit a legnagyobb ellenségemnek se kívánok. Már ott tartunk h azt mondja nem vagyok a lánya és h nem kapok vacsorát. Apum meg nem is foglalkozik ezzel. A két kisebb tesom meg agyon van kényeztetve és babusgatva. Tény nem vagyok egy vékony lány de nem 100kg vagyok h folyton emiatt szidjon ilyen szavakkal mint pl.: nagy tehén, malac, r...gyó, k...a. 19 éves vagyok régen is volt h sértegetett de az utobbi 2 évben elviselhetetlen. Sehova máshova nem tudok menni nagyszülők meghaltak rokonok meg alig vannak és nem nagyon beszélünk velük.2016. júl. 17. 19:22
11/11 anonim válasza:
Azt írtad 2 éve halt meg a nagymamád, és kb azóta elviselhetetlen anyukád? Nem lehet hogy a két dolognak köze van egymáshoz? Amúgy azt tanácsolom ülj le vele higgadtan (bármit is mond, ne ordibálj, ne dühöngj, lássa rajtad hogy felnőtt partner vagy) és meséld el neki, hogy amit csinál az nagyon bánt téged. Esetleg egy pszichológus sem ártana adott esetben (vagy egyedül vagy együtt elmehettek, iskolában általában van ingyenes tanácsadás).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!