Helyénvaló az, ha részvétet nyilvánítok, ill. egyáltalán elmehetek erre a temetésre?
A volt férjem előző házasságából született fia egy tragikus balesetben váratlanul elhunyt.
Azóta folyamatosan azon kattog az agyam, hogy felhívjam-e őt, hogy részvétet nyilvánítsak.
Illetve a volt anyósomat, apósomat is felhívnám, mondanék néhány jó szót.
A temetésre is szivem szerint elmennék, de valahogy bizonytalan vagyok, hogy helyénvaló lenne-e.
Ott lesz a volt férjem első felesége, a volt férjem, valószínűleg az jelenlegi felesége is...
Ill. ha el is megyek, hogy nyilvánítsak részvétet? A volt férjemből sem tudom, milyen reakciót váltana ki. Az első feleség sem gondolom, hogy épp engem akarna látni.
Mit tegyek?
Köszönöm a kulturált válaszokat, akár amellett szóltak, hogy elmenjek, akár arról, hogy maradjak.
Felhívtam a volt anyósomat és a volt férjemet is. Mindketten megilletődtek.
Anyósom azt mondta ott a helyem nekem is, hiszen számos idegen is ott lesz (pl. volt férjem munkatársai), akkor miért épp én ne lehetnék ott.
A volt férjem is azt mondta, hogy menjek el, nincs okom arra, hogy ebben bizonytalan legyek.
Azt éreztem, hogy várták, hogy mikor hívom fel őket, ill. várják, hogy ott legyek.
És őszintén szólva én szeretnék is ott lenni, részvétemet kifejezni, elbúcsúzni úgy, ahogy az elvárható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!