Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Helyénvaló az, ha részvétet...

Helyénvaló az, ha részvétet nyilvánítok, ill. egyáltalán elmehetek erre a temetésre?

Figyelt kérdés

A volt férjem előző házasságából született fia egy tragikus balesetben váratlanul elhunyt.

Azóta folyamatosan azon kattog az agyam, hogy felhívjam-e őt, hogy részvétet nyilvánítsak.

Illetve a volt anyósomat, apósomat is felhívnám, mondanék néhány jó szót.

A temetésre is szivem szerint elmennék, de valahogy bizonytalan vagyok, hogy helyénvaló lenne-e.

Ott lesz a volt férjem első felesége, a volt férjem, valószínűleg az jelenlegi felesége is...

Ill. ha el is megyek, hogy nyilvánítsak részvétet? A volt férjemből sem tudom, milyen reakciót váltana ki. Az első feleség sem gondolom, hogy épp engem akarna látni.

Mit tegyek?

2017. jún. 19. 18:55
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
90%
Szia! Szerintem telefonálj, és kérdezd meg a volt férjed. Ha azt mondja, hogy inkább ne menj, akkor menj ki utólag. Részvétem! :(
2017. jún. 20. 12:34
 22/30 anonim ***** válasza:
36%
Egy anyának meghalt a gyereke, erre a temetésen megjelenik a volt férje a jelenlegi nőjével, meg a jelenlegi előtti nőjével, hát ez egy rossz vicc, komolyan. Ráadásul tudod is, hogy nem szívesen lát ott téged... ha ezek ellenére elmész, hát nagyon érzéketlen vagy. Ne csináld a feszültséget ezzel, hadd gyászoljanak már nyugodtan.
2017. jún. 20. 15:03
 23/30 anonim ***** válasza:
59%
Menjél,ha úgy érzed, ott a helyed, szeretnél, ha teneked ez fontos, jobban éreznéd magad tőle, ki szeretnél vele akár magadnak fejezni valamit, a te lelki megnyugvásodért. Nem a sráccal vesztél össze, hanem az apjával, és vele se kéne tartani a haragot.
2017. jún. 21. 18:12
 24/30 anonim ***** válasza:
74%
*Meg ilyen helyekre nem is gyűlölködni járnak az emberek, meg balhét kerekíteni, hanem megemlékezni az elhunytról. Az ott akkor róla szól és nem az apjával a tönkrement kapcsolatodról. Ahhoz a gyereknek nem is volt semmi köze meg beleszólása. Tehát nyugodtan elmehetsz, hogyha ez neked fontos, veszekedni azt nem kell, fölösleges
2017. jún. 21. 18:13
 25/30 anonim ***** válasza:
73%
Nem mindenki gyűlölködéssel és haraggal válik és szakít.
2017. jún. 21. 20:56
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
Jó, előző, de-amennyiben ez nekem szól, a két komment előtted, akkor miért ne akarna találkozni miért viszolyogna tőle, hogy találkozzon az exférjével?
2017. jún. 21. 23:47
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
*és miért szégyellne részvétet nyilvánítani előtte?
2017. jún. 21. 23:48
 28/30 anonim ***** válasza:
44%
Szánalmas, hogy amíg él valaki, addig xartok a fejére, amikor meghal, akkor meg egyből mindenki ott akar lenni, mintha ezzel kompenzálni tudná az elvesztegetett éveket. Ha állítólag annyira szeretted, akkor talán addig kellett volna tartani a kapcsolatot, addig kellett volna előtte "tisztelegni", amíg még ÉLT. Most már rohadtul nem számít, de az élőket (pl azt a szerencsétlen anyát) még most sem tisztelnétek annyival, hogy nem jelentek meg élete legszörnyűbb napján, ha egyszer tudjátok, hogy nem akar titeket látni.
2017. jún. 22. 14:52
 29/30 A kérdező kommentje:

Köszönöm a kulturált válaszokat, akár amellett szóltak, hogy elmenjek, akár arról, hogy maradjak.

Felhívtam a volt anyósomat és a volt férjemet is. Mindketten megilletődtek.

Anyósom azt mondta ott a helyem nekem is, hiszen számos idegen is ott lesz (pl. volt férjem munkatársai), akkor miért épp én ne lehetnék ott.

A volt férjem is azt mondta, hogy menjek el, nincs okom arra, hogy ebben bizonytalan legyek.

Azt éreztem, hogy várták, hogy mikor hívom fel őket, ill. várják, hogy ott legyek.

És őszintén szólva én szeretnék is ott lenni, részvétemet kifejezni, elbúcsúzni úgy, ahogy az elvárható.

2017. jún. 22. 19:49
 30/30 anonim ***** válasza:
10%
Hát akkor menj, xard telibe egy anya érzéseit, neked aztán mindenképp ott kell lenned. Hihetetlen önző egy nő vagy. Na viszlát.
2017. jún. 23. 14:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!