13 éves lánytesóm olyan képeket tesz ki a netre, ahogyan csókolózik a barátjával, plusz három napja kirakott egy képet, amin ki volt szívva a nyaka. Ez így helyénvaló?
nem hiszem, hogy segítene, ha beárulnád, mert ha a szüleid mondjuk meg is tiltják ezt, ki fog találni mást
csak azért csinálja, mert "menő" akar lenni és másoktól is ezt látja
nem tudom milyen a viszonyotok, de megpróbálhatsz vele beszélni
Úgy írok, hogy 12 vagyok, tehát pont ez a korosztály. Egyáltalán nem normális, mert nagyon fiatal, először szerintem beszélj vele, ha pedig nem hat rá és továbbra is folytatja, akkor szólj a szüleidnek. Csak ,,menő'' akar lenni, ezt majd egyszer lehet, hogy megbánja.
Remélem, tudtam segíteni.:)
13/L vagyok.
Beszéj vele. Bár én sok velem egy korút ismerek,aki 11-12 éves cigizett (igen,még most is). Tehát ha értelmesen lehet vele beszélni,akkor még szerencséd van...
Az unokatesóm is ezt csinálja, csak ő 14. Én nem szólok bele az életébe, sem a szüleinek. ők is látják, majd ők szólnak ha akarnak.
23N
"ők is látják"
Egyáltalán nem látják. Ha én lennék az egyik szülő, örülnék neki, ha valaki elmondaná nekem. És örülnék neki, ha a nagyobb gyerekem nem falazna a kisebbnek az ilyen hülyeségeihez. Egy normális családban amúgy sem "beárulás" lenne megemlíteni ezt pl. egy családi vacsora keretében, hanem a normális, mindennapos kommunikáció része.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!