13 éves lánytesóm olyan képeket tesz ki a netre, ahogyan csókolózik a barátjával, plusz három napja kirakott egy képet, amin ki volt szívva a nyaka. Ez így helyénvaló?
Már hogy látnák....ez hülyeség , a szülők is fent vannak facebookon, mindent látnak amit kirak a gyerek ,ha nem szólnak neki ilyenért az az ő szegénységi bizonyítványuk.
Válaszolva a kérdésedre ,én rohadtul nem örülnék ha a tesóm ilyen fotót rakna ki 13 évesen, szerintem magyarázd el neki ,hogy ettől nem lesz menő meg nagylány , mert ez mind csak bizonyítás ,megfelelési kényszer, mutatni másoknak a többieknek ,hogy ő már itt tart.
Felesleges siettetni a dolgokat, az sem igazán jó ,hogy 13 évesen barátja van...kicsit korai lenne a szexualitás.
10.
"Ok is latjak". Ezt en irtam es erre reagaltal. Latjak, irnak hozzaszolast. Fent vannak ok is az ismert kozossegi oldalon. En munka miatt, kamu neven kepek nelkul; innen tudom. Latjak a szulei is az unokatestveremnek. Hogy a kerdezo ismerosenek szulei tudnak-e rola azt nem tudom.
A felügyelet nélküli géphasználat eredménye, a szülő felelőssége. Intézzék ők.
De hamarosan úgyis elmúlik ez, nemsokára már lánnyal fog csókolózni a képen.
13-as, te olvastad a kérdést egyáltalán? Ha olvastad volna, szerintem nem írád, hogy
"Hogy a kerdezo ismerosenek szulei tudnak-e rola azt nem tudom."
Nem a kérdező ismerősének a szüleiről van szó, hanem a kérdező testvérének (tehát egyben a kérdezőnek is) a szüleiről, hiszen úgy kezdődik a kérdés, hogy "13 éves lánytesóm olyan képeket tesz ki...".
Ha tudnának róla a szülők, nyilván nem kérdezné a kérdező, hogy szóljon-e a szülőknek, mert tudná ő is, hogy a szülei tudnak róla.
"Nem mindenki van olyan közeli viszonyban a szüleivel, hogy ezekről csak úgy mindennaposan lehessen beszélgetni..."
Nem is erről a helyzetről írtam, hanem olyan családokról, ahol jó a viszony a családtagok között - valószínűleg épp azért is, mert minden nap beszélgetnek egymással pl. a vacsoránál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!