Együtt vagyok a volt barátjával. Újra rossz lesz a kapcsolatunk? Mit csináljak, mikor mondjam meg?
Másfél év van a nővérem és köztem. 16 éves koromig legjobb barátnők voltunk, de azért megvolt a saját baráti körünk is, amiben sok közös ismerős volt, szóval az életünket együtt éltük.
Aztán ő összejött azzal a fiúval, akibe én szerelmes voltam már 3 éve (erről tudott)... A gond az, hogyha ő valakivel együtt van, az egész életét vele tervezi és egyszerűen úgy éreztem, hogy megfulladok, ha csak erre gondoltam. De tényleg, 2 napig csak feküdtem otthon és sírtam. Utána különböző fázisokon át túljutottam ezen, bár nagyban segített, hogy a srác 2 hét után dobta, bár ezt mindenki megmondta már az elején.
De annyira nem bírtam elviselni, hogy apához költöztem és most ősszel kezdett jobb lenni a kapcsolatunk. Vagyis akkor szóltam hozzá 10 szónál többet egyszerre. Már ott tartunk, hogy szoktunk együtt bulizni menni, beszélgetünk is chaten, de érezhetően nem ugyanolyan a kapcsolatunk, szerintem már soha nem is lesz az, mint régen.
Viszont én most együtt vagyok a sráccal... Több, mint 1 hónapja titokban, részben a tesóm miatt...
17L
Hol laktok, hogy csak az az egy fiú van az egész környéken, és mindkettőtöknek ő kell? Ő meg játszik veletek, ti meg hagyjátok. Ki következik a családban? Nagymama, kutya?
Be sem engedtem volna az ágyamba a nővérem volt fiúját.
Dobnám a francba, nem ér annyit az egész.
Titokban? Persze, mert van még neki más is. Ez csak kamu, szívatás, te meg elhiszed.
Első, ki bánt el veled ilyen csúnyán, hogy így gondolkozol? Fogalmad sincs a témáról, akkor ne okold már mindenért a barátomat...
Miért játszana?
Lassan egy éve nem is beszélt a tesómmal, mégis hogy szórakozna vele? :D
Nincs neki senki más rajtam kívül, ez biztos.
De köszi, régen találkoztam ilyen negatív emberrel.
Szerintem itt nem a srác a hibás, aki anno azt sem tudta, hogy nekem érzéseim vannak iránta. :D
4 éve másra sem gondolok, csak a barátomra... Most végre együtt vagyunk, nem fogom eldobni valaki miatt, aki iránt még a mai napig is vannak rossz érzéseim azért, ami tett.
Szerintem meg ott kezdődik a történet, hogy a nővérének nem kellett volna összejönnie a sráccal, akiről tudta, hogy a kérdező odavan érte.
Én legalább is nem tettem volna ezt meg..
Szerintem meg már az elején el kellett volna dönteni, hogy egyikőtök sem jön össze vele, mert a nővéred is szerette ha összejött vele.
Én ismertem olyan pasit aki azt mondta, a csajának hogy egy éve nem beszélt azzal a csajjal, de közben már meg is kérdezte, hogy nem megy vele bulizni mikor a csaja elutazik... Nem azt mondom, hogy nálatok ez van csak mondom, hogy ne legyél ilyen naiv. (a srác is rendes volt, nem is néztem volna ki belőle én sem)
Igen a nővéred meg fog rád haragudni, jogosan. Akármennyire rossz a kapcsolatotok, akármennyire szereted a pasit, családtag exével nem illik összejönni (akármennyi ideig is voltak együtt). Nekem gyomrom se lenne hozzá.
kapsz te még az élettől pofont figyeld csak ki.
az a srác már sehol se lesz mikor a nővéred még mindig a nővéred lesz, akire számíthatsz majd esetleg ha segítség kell.
most szar idő van, majd ha jön a nyár ne csodálkozz ha követed te is a nővéred példáját :)
gyerek vagy még, de reméljük idővel megjön az eszed.
jaa amit amúgy itt többen írtak is, ez eddig eszembe se volt...a lomposa volt már a nővéredben is, most meg benned fogja megjáratni?
na ehhez tényleg gyomor kell, vagy csak gyermeki ostobaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!