Állandóan veszekedek anyámmal, minden apró dolgon felkapja a vizet. Idegesít, hogy állandóan engem hibáztat.14 éves vagyok, középiskolás. Eddig 14 év alatt sosem volt ilyen rossz a kapcsolatunk. Mit tegyek?
Mivel elég fiatal vagy, ezért lehet, hogy anyukádra kéne hallgatnod. Biztos nem akar neked rosszat.
A rossz anyák egész életükben rosszak. Az én anyám kiskorom óta mondogatja, hogy mennyire megbánta, hogy megszűlt engem. Soha életemben nem kaptam tőle ajándékot, mindig elfelejtette a szülinapomat, ezt persze gyors lerendezte valami hülye új kütyüvel, csak hogy maradjak csendben. Nem egyszer verekedtem már a nevelőfaterommal, és köptem már le anyámat.
Csak ez annyira gyerekes megoldás, amit én választottam. Már bánom. Attól még, hogy ő így viselkedik, nekem nem kell lesüllyednem az ő szintjére.
Már egy jó ideje nem lakom otthon. Próbálja "helyrehozni" a dolgokat, de sajnos ezt már nagyon nem lehet. Néha beszélgetek vele, de ennyi.
Szerintem neked azért nem ilyen rossz a helyzeted. Ülj le beszélj kicsit vele, hogy neked mi hogy esik meg hasonlók, biztos vagyok benne, hogy meg tudjátok majd beszélni
14 éves kamaszgyerek vagy. Neked kell javítanod, változnod, nem a felnőtt édesanyádnak, aki nálad sok mindent jobban tud.
Majd kinövöd ezt a flegma, szemtelen korszakot, drukkolok anyukádnak, hogy kibírja!
Kérdezd meg tőle, mi az igazi baja. Lehet, hogy nem veled van baja, csak rajtad vezeti le.
És mondd el, mennyi mindenben megbántott és tegye jóvá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!