Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Állandóan veszekedek anyámmal,...

Állandóan veszekedek anyámmal, minden apró dolgon felkapja a vizet. Idegesít, hogy állandóan engem hibáztat.14 éves vagyok, középiskolás. Eddig 14 év alatt sosem volt ilyen rossz a kapcsolatunk. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Bocsánatot kérni nem fogok, esetleg neki kéne. Olyan hisztis, mindenbe beleköt, bunkózik.
2014. okt. 19. 10:59
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Mondanál példákat? Lehet az lesz a baj, hogy kamasz vagy és te is flegmább vagy és anyukád nem tudja még kezelni
2014. okt. 19. 11:58
 2/4 anonim ***** válasza:
95%

Mivel elég fiatal vagy, ezért lehet, hogy anyukádra kéne hallgatnod. Biztos nem akar neked rosszat.

A rossz anyák egész életükben rosszak. Az én anyám kiskorom óta mondogatja, hogy mennyire megbánta, hogy megszűlt engem. Soha életemben nem kaptam tőle ajándékot, mindig elfelejtette a szülinapomat, ezt persze gyors lerendezte valami hülye új kütyüvel, csak hogy maradjak csendben. Nem egyszer verekedtem már a nevelőfaterommal, és köptem már le anyámat.

Csak ez annyira gyerekes megoldás, amit én választottam. Már bánom. Attól még, hogy ő így viselkedik, nekem nem kell lesüllyednem az ő szintjére.

Már egy jó ideje nem lakom otthon. Próbálja "helyrehozni" a dolgokat, de sajnos ezt már nagyon nem lehet. Néha beszélgetek vele, de ennyi.

Szerintem neked azért nem ilyen rossz a helyzeted. Ülj le beszélj kicsit vele, hogy neked mi hogy esik meg hasonlók, biztos vagyok benne, hogy meg tudjátok majd beszélni

2014. okt. 19. 13:24
 3/4 anonim ***** válasza:
90%

14 éves kamaszgyerek vagy. Neked kell javítanod, változnod, nem a felnőtt édesanyádnak, aki nálad sok mindent jobban tud.

Majd kinövöd ezt a flegma, szemtelen korszakot, drukkolok anyukádnak, hogy kibírja!

2014. okt. 19. 15:40
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezd meg tőle, mi az igazi baja. Lehet, hogy nem veled van baja, csak rajtad vezeti le.

És mondd el, mennyi mindenben megbántott és tegye jóvá!

2014. okt. 26. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!