Miért kell minden alvásért "megszenvedni"? 6 hós. Alvások előtt állandóan sír, mintha nem akarna aludni.
Nyilván azért csinálja, mert az álmosságtól nyűgös, és sírós. De másnak is akad ilyen gondja? A reggeli vissza alvás is nagy sírás után sikerül csak, a 11 körüli alvása is kész rémálom, és a délutáni alvásért is nagyon meg kell szenvedni. Van, hogy akár 1 órát is küzdünk, altatom, nyugtatom, amíg elalszik.
Normális ez? Elmúlik majd? Másnak is van ilyen? Mitől lehet?
6 hó körül van egy kis ugrás, kevesebb az alvásigénye.
Én nem erőltetném, ő is és én is csak felhergelődünk. Én kivettem, játszott még, aludt később.
Most 8 hós, kb. 2 hete a reggeli visszaalvást elhagyta, 7-8 között kel, akkor reggelizik, fél 11-kor tízórai, és 11-kor leteszem és magától alszik. Mi elhagytuk az ebéd utáni alvást is, inkább lekötöm 4-fél 5-ig, akkor uzsonna, és utána rögtön megint alvás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!