Miért nem akar a babám a kiságyában aludni?
öcsém is csak anyuékkal vagy főleg a babakocsiban aludt.
a védőnő azt mondta azért mert ugye ha a szülőkkel alszik akkor érzi az anya közelségét és megnyugszik,ha a babakocsiban alszik ott azért nyugodt,mert a méhen belül is kis helyen volt és megszokta.
lehet mert nagy és hideg? szerettesd meg vele :) nappal mikor ébren van, tedd be 5-10 percre, hogy ismerkedjen vele, kapcsold be a forgót, csörgőzz, stb. este ha próbálod benne altatni tekerj össze egy nagyobb plüss pokrócot és tedd a hátához (oldalt feküdjön).
alá is tegyél nagyon finom, puha pokrócot :)
és told az ágyatok mellé, közvetlenül melléd, hogy lásson. ha megszokta, akkor vissza lehet tenni a kiságyat a helyére.
én mondjuk gonosz voltam ilyen szempontból, ha felébred elringattam és visszatettem. volt, hogy egész éjjel nem aludtunk de ebből nem engedtem. a szeparációs szorongás is szörnyű volt, de túléltük :D most meg már 2 éves és nem tudjuk lecserélni a kiságyát mert annyira szereti, az a kis zuga :)
sajnos anyósom egyik babája meghalt, így kaptunk légzésfigyelőt tőlük és tényleg szigorúan azon aludt mindig a babám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!