Mit tegyek, ha délelőtt nem hajlandó a kiságyában aludni mostanában?
Jövő héten 8 hónapos lesz a fiam, 1 hónapja tart nálunk a nem eszik,nem alszik rendesen időszak, a fogzásnak köszönhetően.4 fog már kintvan,2 most duzzad.
Régen ügyesen aludt 9 és 10 között valamikor egy fél órát délelőtt a kiságyában,délután meg 2-t. Mostanában ha látom hogy fáradt,és viszem aludni délelőtt, ha meglátja a kiságyat,elkezd sírni.Eddig nem csináltam ebből problémát,betettem a babakocsiba,és séta közben,némi nézelődés után elaludt.De ebben a nagy melegben mit csináljak? 10-11 körül szokott aludni a babakocsiban, ma is séta közben aludt, teljesen hülyének néznek,miért a legnagyobb melegben viszem ki,és igazuk van.:( Ötleteitek vannak?Hasonló tapasztalatok?
Tedd a babakocsiba, de ne vidd sétálni, hanem rakd a szabadba, árnyékos helyre.
Ha panelosok vagytok, akkor is tedd babakocsiba, csakne vidd ki.
Bár én simán altatnám a földön is, ha az ágyban nem akar... persze, alulról normálisan megcsinálnám több pléddel, h ne fázzon (bár ilyen melegben...).
Szia.
Kisfiam lassan 1 éves ő sem hajlandó elaludni a kiságyba.Ez azóta van mióta fel tud állni bő két hónapja.Teljessen mindegy este délelött vagy délután van,szó szerint csukodnak le a szemei de csak áll fel a kiságyába.:(Okosat nemtudok tanácsolni neked,folyamatosan probálkozom én is az altatással.Ha valaki tudja a megoldást súgja meg nekem is légyszives!!!:):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!