Apámmal összevesztem a szerencsejáték miatt. Szerintetek
kinek van igaza?
Figyelt kérdés
Na szóval,fel akartam adni a tippmixet.Mivel nem vagyok még 18,ezért a szüleim szokták feladni.Egyik nap elhatároztam,hogy most sok pénzt teszek rá.Apám úgyis dolgozni ment,megbeszéltük,hogy mire tegyen és mennyit.Én megnéztem a meccset,míg elvolt,és nyertem.Nagyon boldog voltam,nem lettem nagyon gazdag,de azért meglátszik a számlámon.Majd nem sokkal később hazaért a munkából.Kiderült,hogy csak pár ezerért adta fel,mert azt hitte,hogy úgyse nyerek és csak meg akart kímélni a veszteségtől...Én kiakadtam,mert bíztam benne,hogy feladja,mint mindig.Mondtam neki,hogy követelem a pénzt,amit nyertem volna,de szerinte meg nincs igazam...Szerintetek?
Aha és nyersz 930.000 ft-ot Te csak azt gondolod, hogy kiszáltál volna belőle.... akkor szoktak csak igazán belelendülni....
2017. jún. 13. 23:44
42/67 anonim válasza:
"ha nyerhetnék sokat,akkor abból a pénzből vehetnék egy kisebb telket,ahhoz a pénzhez dolgoznék,építtetnék rá valami faházat és eladnám drágábban."
És ha nem nyersz, akkor elbuktad az összes pénzedet, több százezer forintot. Azért megnézném, hol veszel te nem egészen 1 milláért összközműves építési telket, és milyen diákmunkából kívánsz felépíttetni - teljes tervezéssel, kivitelezéssel, kiskorúként - egy olyan házat, amit el is lehet adni...Te tényleg ennyire buta vagy, vagy csak trollkodsz itt unalmadban?:D
2017. jún. 13. 23:45
43/67 anonim válasza:
Kérdező, és szerinted ezzel nem minden szerencsejátékos PONTOSAN ugyanígy van? Jók a tippjeim, megy ez nekem, csak egy kis löket kell és sínen van az életem... Pont ezért működik az egész szerencsejáték-biznisz, mert mindenki ugyanezt érzi, szóról szóra, mint te.
2017. jún. 13. 23:46
44/67 A kérdező kommentje:
Ki mondta,hogy amint nyerek,már aznap befektetnék? Ti mit olvastok,most őszintén? :D Amúgy meg nektek kéne lottóznotok,biztos meggazdagodnátok.Hiszen már a ,,jövőbe láttok'' és tudjátok,hogy én függő leszek.Grat. :D
2017. jún. 13. 23:49
45/67 anonim válasza:
Én már leírtam, hogy függő.... minden szenvedélybeteg ugyanezt produkálja mint Te, nincs kivétel...
Te még szerencsésebb vagy, mert ha szülőknek van esze, akkor itt mondják, hogy ennyi volt, nem adok fel többet nincs....
2017. jún. 13. 23:50
46/67 anonim válasza:
"Ki mondta,hogy amint nyerek,már aznap befektetnék? "
Ja, hogy felnőttként gondoltad, miközben a szüleid eltartanak? És követeled a pénzt is, amit vagy megnyertél volna, vagy buksz közel félmillát? Ébredj fel, kislány, belelóg a bilibe a kezed.:D
2017. jún. 13. 23:54
47/67 A kérdező kommentje:
Úgyis érthetetlenek vagytok,és fáj nektek,ha valaki nem olyan szerencsétlen,mint Ti.Na szevasztok.xd
2017. jún. 14. 00:01
48/67 anonim válasza:
"Úgyis érthetetlenek vagytok,és fáj nektek,ha valaki nem olyan szerencsétlen,mint Ti"
LOL. Tényleg sz..r nekem, hogy nem az apuci által feladott tippmixtől függ a jövőm.:D
2017. jún. 14. 00:04
49/67 anonim válasza:
Középiskolában volt egy osztálytársam aki 9től érettségiig közel 600 000Ft-ot bukott el. Persze ez a koli pénz volt és társai mert dolgozni nem dolgozott. Na te pont ilyen lennél ha a szüleidnek nem lenne egy kis esze.
2017. jún. 14. 00:07
50/67 anonim válasza:
Mi vagyunk a szerencsétlenek, akik 18 éves korunkban egyetemre mentünk,és nem idi.ta tipomixrol picsogtunk? Vagy aki munkából megkeresett pénzből veszünk magunknak lakást? De egyébként megnézném azt, h mikor veszel ilyen kis pénzből telket, kérsz rá építési engedélyt stb. járulék, aztán fizeted a tervezési díjakat majd a munkasembereket, hogy aztán keress vmi balfacant, aki fahazban akár lakni... No comment
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!