Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apámmal összevesztem a szerenc...

Apámmal összevesztem a szerencsejáték miatt. Szerintetek kinek van igaza?

Figyelt kérdés
Na szóval,fel akartam adni a tippmixet.Mivel nem vagyok még 18,ezért a szüleim szokták feladni.Egyik nap elhatároztam,hogy most sok pénzt teszek rá.Apám úgyis dolgozni ment,megbeszéltük,hogy mire tegyen és mennyit.Én megnéztem a meccset,míg elvolt,és nyertem.Nagyon boldog voltam,nem lettem nagyon gazdag,de azért meglátszik a számlámon.Majd nem sokkal később hazaért a munkából.Kiderült,hogy csak pár ezerért adta fel,mert azt hitte,hogy úgyse nyerek és csak meg akart kímélni a veszteségtől...Én kiakadtam,mert bíztam benne,hogy feladja,mint mindig.Mondtam neki,hogy követelem a pénzt,amit nyertem volna,de szerinte meg nincs igazam...Szerintetek?
2017. jún. 13. 20:38
1 2 3 4 5 6 7
 21/67 A kérdező kommentje:
930000 ft-ot nyertem volna.Majdnem a felét tettem volna fel.(2,5-ös szorzó.)
2017. jún. 13. 21:30
 22/67 anonim ***** válasza:
24%
Most vagy rátenyereltél a 0-ra, vagy csak simán idi.ta vagy
2017. jún. 13. 21:38
 23/67 A kérdező kommentje:
Persze,idióta vagyok,mert nyertem volna.Wtf?
2017. jún. 13. 21:41
 24/67 anonim ***** válasza:
64%

Nalad mar kialakult a szenvedélybetegség, és ezt komolyan mondom, még ha Te fel sem ismered.

"Egyik nap elhatároztam,hogy most sok pénzt teszek rá"

Szerencsejátékos alkalmi játékkal kezdi, kis téten, majd fokozatosa emeli a tétet. Ugy mint Te, elhatároztad, hogy sok pénzt teszel rá.

"nyertem.Nagyon boldog voltam"

Játékszenvedélyes játékosnál endorfin, és adrenalin termelődik.... Örömöt a gyors és könnyűnek tűnő nyerés lehetősége, és a hozzá vezető út izgalmai (adrenalin-flash) adják.

Lottózás, tipmixelés is szerencsejáték, bár a társadalom által jobban elfogadott, mint a nyerőgép és a kaszinók.

Egy szó mint száz, ebben a kérdésben, és a hozzáadott leirásban eléggé produkálod a szenvedélybezegség tüneteit.

Kedves édesapád kicsit jobban odafigyelhetne erre.

Neked hiába mondanák, mert úgy is tagadod a függőséget. (Ez is egy tünet)

2017. jún. 13. 21:42
 25/67 anonim ***** válasza:
81%
Nem nyertél volna 930.000 ft-ot, mert 400.000 a kifizetési plafon.
2017. jún. 13. 21:43
 26/67 anonim ***** válasza:
59%
Utolsó tévedsz, amióta az újfajta tippmix van, már 1 millió Ft. De ha 400 000 lenne, akkor is megoldható több szelvényen simán. Írok privátban, kérdező.
2017. jún. 13. 21:47
 27/67 anonim ***** válasza:
72%
Igen, idi.ota vagy, mert most lehet hogy nyersz, de erre felbuzdulva vérszemet kaptál volna és dupla annyit vesztettél volna. Képzelem eddig mennyit bukhattál ha egyszercsak úgy döntöttél, hogy felraksz egy alkalomra fél millát
2017. jún. 13. 21:53
 28/67 anonim ***** válasza:
82%

Ja. Tényleg nem beteges egy közepes autó árát feldobni a pirosra...Hallod borítékolom hogy neked ebből komoly mentális zavaraid lesznek+anyagi gondok.

"A következő nyereményből eskü megadom!"

2017. jún. 13. 22:01
 29/67 anonim ***** válasza:
58%

Én azt mondom inkább tippmix mint póker vagy egyéb más, de apudnak is igaza van abban hogy kímélni akart egy esetleges bukástól, mer valljuk be szerencse is kell ehhez. Én is nyertem már tippmixen meg vesztettem is. Én mindig írtam tételesen hogy milyen tétre mennyit költök, mennyit bukok és mennyit nyertem. Közel egy év alatt érdekesebb meccseknél tettem meg a tétet és összesen egy év alatt 80 ezret költöttem tippmixre és a bukásokat meg a nyereményeket számolva végül úgy jöttem ki hogy összesen 20 ezerrel lettem gazdagabb abba az évbe a tippmix miatt. Mivel buktam is vele, meg nyertem is így az elbukott pénzt idő után visszatudtam nyerni apránként tehát mindig kijöttem nullára némi plusszal szinte. tettem már fel nagy tétet mert biztos voltam hogy meglesz az, hát nem lett meg buktam közel 30 ezret amit kis tétekkel ugyan visszanyertem pár hónap leforgása alatt, aztán megint nyertem, majd buktam, végül az év alatt amit befektettem rá összeget az visszajött apránként és az a pici kis plusz is mellé csapódott. Amikor nagy téteket tettem dühös voltam mert vesztettem, amikor csak keveset mert nem voltam biztos a dolgomban akkor meg örültem mert nyertem, de nyerhettem volna többet is. Az a 80 ezer forint amit abba az évbe ebbe fektettem bele az sok plusz munkából jött össze, tehát nem a megélhetésem rovására ment erre figyeltem, volt olyan meccs amire azért nem tettem fel semmit mert tudtam hogy lehet többe fog kerülni valami más, így inkább arra tartogattam, pedig elverhettem volna, de önkontroll szerencsére van bennem. Az hogy kettőtök közt melyikőtöknek van igaza így kb mindegy is, neked is igazad van mert egyrészt te saját pénzed árán döntöttél így hogy feláldozol x összeget amivel nyerhettél volna, de apudnak is igazat adok mert jót akart neked. Szerintem ő is bánja a dolgot mert jót is akart neked és mégis úgy sült el hogy alig lett belőle valamid. Ez a vita nem fog úgy lezárulni hogy csak egyikőtöknek legyen igaza, mert itt mindkettőtöknek igaza van és nincs is igaza. Ezt sajnos le kell nyelni, tudom hogy rossz, de sajnos ez van.

Egyébként 18 év alatt feladhatsz szelvényt akár egy szülőd is megkérhet rá, és hivatalosan úgy van hogy feladni feladhatod csak ugye a nyereményt nem veheted fel ameddig nem vagy 18 éves. Bár kisebb magán lottózóknál ezt nem nagyon ellenőrzik főleg ha ott helyben fizetnek ki, de azért x összegnél elkérhetik a személyit, de eladásnál meg annál inkább nem ellenőriznek. Egyébként kisebb újság árusoknál is fel lehet adni.

2017. jún. 13. 22:10
 30/67 anonim ***** válasza:
82%
Inkább tippmix, mint póker? Azért, mert az utóbbihoz talán tudás is kell és nem csak szimpla szerencsejáték? Megáll az ész
2017. jún. 13. 22:12
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!