Apámmal összevesztem a szerencsejáték miatt. Szerintetek
kinek van igaza?
Figyelt kérdés
Na szóval,fel akartam adni a tippmixet.Mivel nem vagyok még 18,ezért a szüleim szokták feladni.Egyik nap elhatároztam,hogy most sok pénzt teszek rá.Apám úgyis dolgozni ment,megbeszéltük,hogy mire tegyen és mennyit.Én megnéztem a meccset,míg elvolt,és nyertem.Nagyon boldog voltam,nem lettem nagyon gazdag,de azért meglátszik a számlámon.Majd nem sokkal később hazaért a munkából.Kiderült,hogy csak pár ezerért adta fel,mert azt hitte,hogy úgyse nyerek és csak meg akart kímélni a veszteségtől...Én kiakadtam,mert bíztam benne,hogy feladja,mint mindig.Mondtam neki,hogy követelem a pénzt,amit nyertem volna,de szerinte meg nincs igazam...Szerintetek?
Egyszeru, apadnak nincs kedve a kisfia miatt egy vagyont bukni holmi szerencsejatekon. Orulj, hogy egyaltalan enged jatszani es ugral neked. Ez a szitu most valoban szerencsetlen, de en teljesen megertem a fatert.
2017. jún. 13. 21:03
12/67 A kérdező kommentje:
Lány vagyok...Ja,és az én pénzem,neki úgyis mindegy volna.
2017. jún. 13. 21:04
13/67 anonim válasza:
egyetlen kerdésem van...
Apádat nem zavarja, hogy ellopta a pénzed? Mármint nem a nyereményt, az kit érdekel, de ha te a saját pénzedet adtad neki, hogy "apám, itt van fél millió, dobd mar fel a 0-ra..." ö meg elment, azt mondta, megvolt, de a különbözetet nem adta vissza... akkor az konkrétan a gyereke meglopása.
A extra haszon megléte, vagy hiánya nem érdekel a történetben....
2017. jún. 13. 21:05
14/67 anonim válasza:
Gondolom ő adja neked a zsebpénzed is... apádnak van igaza. Amúfy meg úgy is nyertél, akkor meg nem mindegy? Ha buktál volna nem balhéznál?
2017. jún. 13. 21:07
15/67 anonim válasza:
"Ez mióta játékszenvedély? Több millióan lottóznak meg szerencsejátékoznak..."
Azóta amióta képes vagy eldobni a családi békét és ilyen hisztériát rendezni pár ezer forintért. Nem vagy 18 akkor nem szerencsejátékozol és kész. Majd ha felnőttél és nem apád adja a zsebpénzed azt csinálsz amit akarsz.
2017. jún. 13. 21:10
16/67 anonim válasza:
Szerintem teljesen igazad van. Én már falnak mentem volna ilyen esetben :DD
Nagyon ki lennék akadva és pikkelnék is apámra, direkt nyilvánosan hogy észre vegye magát.
De szerintem követelni azt a pénzt akkor sem szép dolog.
Persze mindenki magából indul ki, én már annak is örülnék ha apám nem nyulta volna le azt a pár ezret is amit feltenni szántam. Bár ahogy az enyémet ismerem, a nyert összeget is benyulná :D
Szóval az lesz szerintem a legjobb ha beletörődsz :/
2017. jún. 13. 21:12
17/67 A kérdező kommentje:
A szüleim egy fillért nem adnak (zsebpénzt),csak az van,amit 5 éve gyűjtögetek,az is a nagyszüleim pénze,mert adnak karácsonykor,névnapkor pár ezer forintot.Meg a biztosításom van.Ezt mind feltettem.(Volna).A pénzt visszaadta,egyértelmű.Csak így szinte semmit sem nyertem.
2017. jún. 13. 21:14
18/67 anonim válasza:
Én 21 vagyok. Anyukám a hétvégén ugyanezt csinálta. Nem tudtam elmenni a lottózóba (bárányhimlővel nem akarok kimenni). Mondjuk én jobban jártam, mert 20 ezret buktam volna. Az én drága anyukám meg feltett 400 forintot más meccsekre és így nyertek picivel több, mint 6 ezret.
Megértelek. A Tippmixnél nem a feltett nyereményt siratja az ember, hanem a nyeremény lehetőségét. De értsd meg, hogy apukád csak jót akart neked... Az én apám elitta volna.
2017. jún. 13. 21:24
19/67 anonim válasza:
Mennyi lett volna a nyeremény?
2017. jún. 13. 21:27
20/67 anonim válasza:
A tippmix szerencsejáték és minuszban leszel előbb-utóbb. Egyikőtöknek sincs igaza, apukádnak azért nem, mert az idióta kiskorő lánya helyett képes feladni a szelvényt, de meg azt hiszed, hogy a nagyszülőktől kapott pénzt azt te kerested és csak úgy eljátszhatod. Legalább gyüjtögetnéd rendesen és vennél belőle vmi hasznosat, pl. egy laptopot egyetemre, de nem te eljátszod. Ennél többet is el fogsz bukni, pont azért az amatőr hibáért, amit te is elkövetsz: nem mindig ugyanannyit raksz a meccsre. Ha egyszer elbuksz, akkor te a dupljátá rakod fel, hogy visszanyerd, ami elment és így akkora veszteséged lesz, amiről nem is álmodtál még
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!