Szerencsejáték-függő a lányom, tegyek ellene, vagy ez még belefér?
Ennyiből akkor én is függő vagyok, bár én nem érzem annak!
Én is MINDEN NAP fogadok, igaz én szerencsére nyerek is az esetek 90%-ában.
Én is napi pár száz forinttal játszok, maximum 500-ig.
Igaz csak ilyen 1500-2000 forintokat nyerek belőle, de sok kicsi sokra megy egy hónapban :)
Mindig az előző napi nyert összegből forgatok vissza a következő napi tétre.
Általában így keletkezik havi 25-30ezer forint plusz pénzem, és az is sokszor elég sokat számít. Átlagban a havi 30 napból 20-23nap nyerek.
És nem érzem magam függőnek, csak szeretek foglalkozni a tippmix-szel, "izgulni" a győzelemért,stb.
Nekem ez így teljesen jó, mert játszhatok is, nem túl nagy befektetéssel, nyerek is a befektetéshez képest elég jól havi szinten. Ennyit megtehetek, én nem viszem túlzásba azért.
Akkor lenne szerintem túlzás, ha úgy játszanék napi szinten hogy szinte semmit nem nyerek. De így hogy van belőle hasznom viszonylag jól, így nem különösebben érdekel ki mit gondol :)
6-os:
Te sem tudod mit beszélsz!!!
Ha beletojnék, hogy nyerek-e vagy sem, akkor mi értelme lenne játszani?!? Akkor csak pénz szórás lenne!!
Ha nyerek (mégha csak ilyen kisebb összegeket is) akkor mért ne játszhatnék, "izgulhatnék" a győzelemért!
És lehet nem hiszed, de volt mikor nem nyertem majdnem két hétig akkor NEM JÁTSZOTTAM majdnem 2 hónapig!
Kövezz meg ha baj van a felfogásommal, de számomra az lenne a függőség, ha más szinte nem is érdekelne, csak hogy minél előbb fogadhassak, minél több időt töltsek a fogadással! Ha azt a pénzt amit a fogadásra szánom, azt más fontosabb dologtól vonnám el (pl.számlák, megélhetés,stb).
NEM ESEK TÚLZÁSOKBA....és itt van a különbség!!!
Nem az hogy izgulok-e egy meccsért vagy sem!!
Nálunk erről szó sincs, szóval nem tartom magam függőnek.
Szerintem attól hogy minden nap játszok még nem leszek függő, főleg hogy nem esek túlzásokba és nyerek is!
De ha a szemedben függő vagyok akkor ez van :D
És inkább költöm erre azt a havi max 2ezer forintot mint piára vagy cigarettára!
a függőség lényege a rendszeresség
"A szenvedélybetegség – másként addikció vagy kóros szenvedély – hátrányos helyzetbe hozhatja az érintett személyt és környezetét is, mivel kényszeres viselkedési mintákból áll, melyekben a viselkedés irányítása, abbahagyása sikertelen. Pszichológiai értelemben véve a kóros szenvedély azt jelenti, hogy egy a hétköznapokban elterjedt és normálisnak vagy csak enyhén deviánsnak látszó viselkedésmód mintegy elszabadul, dominánssá válik."
itt van feketén fehéren, ha meg tudod állni hosszabb ideig hogy nem csinálod akkor nem vagy az
amúgy nincs olyan ember a földön akinek ne lennének függőségei, nem létezik "normális" ember
pont magad állítod magadról hogy vannak "megszokásaid"
akkor mutass nekem egy embert aki nem függ semmitől, és senkitől
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!