Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legénybúcsúra lány vagy lánybúcsúra fiú, szerintetek belefér?
Ha meleg az illető
Aműgy ne legyen más nemű..
Egyrészt nem szokás;)
( ami nem érv:))
Masrészt a lanybúcsú az nagyon csajos este, csajos feladatokkal, csajos témával, a menyasszony és a vőlegény kivesézeséve, és a mar házasaok tanácsosztasávaal, és az esetek többségében sok piáal..
Ha fiúk is vannak akkro az már csak egy buli, és nem leánybúcsú..
Tehát pl én nem kaptam nagyon pikáns ajándékokat, de azért egy szexi bugyt igen, nem mutogattam volna körbe, ha srác is van ott..sok röhögés köepette.
Legénybűcsú..
Hasonló pepitában..nagyon pasis nagyon pasis témákkal.. Szerintem egy lány nemmis érezné jól magát egy ilyen eseményen, nem tudok róla nyilatkozni pontosan mi történik;-) hisz ki tudja mibe nem avattak be...
De lány nem való, főleg ha senkihez nemntartoupzik azért nem... Ha pedig igen,majkor az az illető enm mond rosszat tuti a nőkről, és istt tuti a nehezebb időszakokat is kivesézik amíg bem ittak hozzá túl sokat;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!