Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasok szoktatok flörtölni a masik nemmel? Igaz hogy ez még belefér a normálisba?
Nekem se fér bele, de igényem sincs rá.
Ráadásul azzal szemben is tisztességtelen, akivel flörtölsz, mert eléggé könnyen félre lehet érteni (főleg ha az illető magányos és/vagy éppen maga alatt van.
Meg aztán azon se kell csodálkozni, ha a munkatársak/szomszédok/rosszakarók elmondanak mindennek.
Én utálom a problémákat.
nem fer bele....
Pl pasi flortol egy novel..
Beszelgetnek egyszer csak a nonek a combjan a keze majd elkalandozik egy kicsit es ott a megcsalas.. flort egyenlo a megcsalassal mert 99% h az lesz belole.. forditva is igaz..
Attól függ, mit értesz flört alatt.
Ha valaki megdicsér, hogy csinos vagyok, stb., az jól esik, örülök neki, megköszönöm. Ebben szerintem nincs semmi rossz.
De nem keresem direkt más férfiak társaságát vagy elismerését. És ha elhívnak valahova, akkor természetesen nemet mondok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!