Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Házasok szoktatok flörtölni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házasok szoktatok flörtölni a masik nemmel? Igaz hogy ez még belefér a normálisba?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 8. 12:55
1 2 3
 1/23 Andizsuzsi ***** válasza:
86%
Az én normáimba nem fér bele.
2014. ápr. 8. 12:59
 2/23 anonim ***** válasza:
58%
Nem, ugyan miert?
2014. ápr. 8. 13:03
 3/23 anonim ***** válasza:
57%
Nekem sem fér bele...
2014. ápr. 8. 13:04
 4/23 anonim ***** válasza:
89%
Nem.
2014. ápr. 8. 13:05
 5/23 anonim ***** válasza:
83%
És akkor a flört megallna ennyiben! ?!? Hát nem hinném. Nem, egy korrekt, tiszteleten alapuló kapcsolatba ez nem fér bele.
2014. ápr. 8. 13:06
 6/23 anonim ***** válasza:
95%

Nekem se fér bele, de igényem sincs rá.

Ráadásul azzal szemben is tisztességtelen, akivel flörtölsz, mert eléggé könnyen félre lehet érteni (főleg ha az illető magányos és/vagy éppen maga alatt van.

Meg aztán azon se kell csodálkozni, ha a munkatársak/szomszédok/rosszakarók elmondanak mindennek.

Én utálom a problémákat.

2014. ápr. 8. 13:07
 7/23 anonim ***** válasza:
83%

nem fer bele....

Pl pasi flortol egy novel..

Beszelgetnek egyszer csak a nonek a combjan a keze majd elkalandozik egy kicsit es ott a megcsalas.. flort egyenlo a megcsalassal mert 99% h az lesz belole.. forditva is igaz..

2014. ápr. 8. 13:11
 8/23 anonim ***** válasza:
78%

Attól függ, mit értesz flört alatt.

Ha valaki megdicsér, hogy csinos vagyok, stb., az jól esik, örülök neki, megköszönöm. Ebben szerintem nincs semmi rossz.

De nem keresem direkt más férfiak társaságát vagy elismerését. És ha elhívnak valahova, akkor természetesen nemet mondok.

2014. ápr. 8. 13:13
 9/23 anonim ***** válasza:
12%
Én rendszeresen, sőt még a felesegem elott is. Sosem csaltam meg...
2014. ápr. 8. 13:13
 10/23 anonim ***** válasza:
73%
Mit értünk pontosan flört alatt?
2014. ápr. 8. 13:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!