Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasok szoktatok flörtölni a masik nemmel? Igaz hogy ez még belefér a normálisba?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 8. 12:55
21/23 anonim válasza:
Nem tudom, nekem gusztusom nincs, nem is láttam olyan férfit, mióta megismertem a férjem, akivel kedvem lett volna flörtölni. 8 éve vagyok férjnél, ha próbálkoznak velem, teljesen zavarbajövök, mint egy szűz lány és kényelmetlenül érzem magam, közlöm kedvesen, hogy férjnél vagyok. Pedig nem vagyok se prűd, se izé, csak, valamiért így alakultam. A férjem még ilyenebb. Lehet, hogy ez nem egészséges, ezért én az ártatlan flörtölőket nem ítélem el.
22/23 anonim válasza:
Nekem nem fér bele. A párom az elején még magyarázta, hogy de hát ez csak jáááték.
Jó mondom akkor én meg csak úgy játékból megyek is, szia.
Valahogy abbamaradt a flörtölgetés.
23/23 anonim válasza:
"Hallottátok, hogy mondatott a régieknek: Ne törj házasságot! Én pedig mondom nektek, hogy aki bűnös vággyal asszonyra néz, szívében már vétkezett vele." (Mt 5,27--28)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!