Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Házasok szoktatok flörtölni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házasok szoktatok flörtölni a masik nemmel? Igaz hogy ez még belefér a normálisba?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 8. 12:55
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Hát mosolygasokat szempillarebegtetest bókokat esetleg egy egy veletlen erintest de semmi több
2014. ápr. 8. 13:21
 12/23 anonim ***** válasza:
65%

Kétféle flört van.

Ismered a Jóbarátokat? Nagyon jó példa van benne erre, fent is van youtube-on.

Az egyik az amit Joey csinál ("Na, mi a helyzet?" - közben megdugja a lányt a szemével, és célja van -> szex):

https://www.youtube.com/watch?v=KRrlRwi0Isc

Illetve van amit Chandler csinál, az a humoros évődés:

https://www.youtube.com/watch?v=FOTubXf-kS0

Az első nem fér bele, hiszen nyilvánvaló célja a szex.

A második nem zavar, az inkább csak társalgás, viccelődés, tudatában annak, hogy ellenkező neművel történik.

2014. ápr. 8. 13:32
 13/23 anonim ***** válasza:
54%

"Hát mosolygasokat szempillarebegtetest bókokat esetleg egy egy veletlen erintest de semmi több"

Tehát ha cigit veszek szigorúan csak a nemzeti dohányboltban, és a 20 éves eladó kislány mosolyog, nekem pedig pont van 2-3 felesleges percem, visszaosolygok (mert az ingyen van) és még beszédbe is elegyedünk, akkor rosszfiú vagyok?

Vagy ha egy hölgy kolléga, megdicséri az egyik férfi kollégát: "Szia, Pista, de jól áll neked ez az öltöny, kimondottan jól nézel ki benne"

az már nem fér bele?

2014. ápr. 8. 13:39
 14/23 anonim ***** válasza:
57%
Előfordult már. Azt hiszem egy-egy aprócska, ártatlan flört, HA a helyzet úgy hozza... még belefér egy jó párkapcsolatba... De a rendszeres, direkt flörtölést már nem tudom hova tenni...azt gondolom az már sok.
2014. ápr. 8. 13:39
 15/23 anonim ***** válasza:
70%

"Hát mosolygasokat szempillarebegtetest bókokat esetleg egy egy veletlen erintest de semmi több"

Mosolygás: tök természetes, általában mosolygok, ha valakinek köszönök vagy hozzászólok

Szempilla rebegtetés: ilyen szerintem inkább a filmekben van :D én még nem láttam felnőtt nőt szempillát rebegtetni, férfit meg pláne nem :D

Bókok: ez lehet természetes is, de lehet már flört is, attól függ, hogy mi a célja a bókolónak. Csak megjegyzi, hogy jól nézel ki. Vagy direkt ismerkedés, kedveskedés céljából teszi, hogy közelebb kerüljön hozzád.

Véletlen érintés: ha tényleg véletlen, akkor nem gond. De ha nem véletlen, akkor nyilván azért történt, mert az illető vonzódik a másikhoz.

2014. ápr. 8. 13:44
 16/23 anonim ***** válasza:
50%
Én nem flörtölök mással, nekem ez nem fér bele a párkapcsolatba.
2014. ápr. 8. 14:11
 17/23 anonim ***** válasza:
71%

Nem!

Az általam gondolt normálisba nem fér bele. A mi házasságunk egy elven alapul. Csak azt tesszük meg a másikkal, ami nekünk is jólesne. Mivel egyikünk se örülne neki, ha a másik idegenekkel vagy kollégákkal flörtölgetne, így nem tesszük.

Nyilván nem a kedvesség, vagy egy-két nevetés vagy baráti kollegális viszony meríti ki a flört fogalmát. Ez is változó szerintem, hogy kinek mit jelent.

2014. ápr. 8. 14:23
 18/23 Andizsuzsi ***** válasza:
77%

Szerintem sokan nincsen tisztában a szó jelentésével. (azt hiszem, a kérdező sem)

A flört szó kacérkodást, szerelmi évődést, udvarlást és annak elfogadását jelenti. Vagyis ha én megdícsérem egy férfi kolléga frizuráját vagy ruháját azért, mert az valóban tetszik, de nincs mögöttes célom vele, az nem flört. Ha egyszerre nyúlunk egy iratért, és összeér a kezünk, az sem flört, ha az nem több egyszerű érintésnél.

Viszont ha az egyik éfl udavorni akar, és arra a másik fél vevő, az nem fér bele szerintem egy házasságba. Mondjuk nekem nincs is szükségem arra, hogy más férfiak legyezgessék az önbizalmamat, megkapom otthon.

2014. ápr. 8. 14:32
 19/23 anonim ***** válasza:
74%

Szia.

Ugyan nem vagyok házas,remélem nem baj hogy válaszolok.

Én pont úgy jártam,ahogy az egyik válaszoló irta,vagyis 1 nős pasi kacérkodott velem. Azt,hogy nős egy közös ismerőstől tudtam meg. Becsapva éreztem magam,de ilyen emberből hamar kitudok ábrándulni,szóval annyira nem viselt meg. Szerintem az,hogy olyasvalakit félrevezessünk,aki szerelemre vágyik nem fér bele. A bókokat,kedveskedést ne pazarold másra,a házastársad x év után is örülni fog neki :)

2014. ápr. 8. 15:31
 20/23 A kérdező kommentje:
Akkor mondjam el hogy házas vagyok?
2014. ápr. 8. 16:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!