Apámmal összevesztem a szerencsejáték miatt. Szerintetek kinek van igaza?
Figyelt kérdés
Na szóval,fel akartam adni a tippmixet.Mivel nem vagyok még 18,ezért a szüleim szokták feladni.Egyik nap elhatároztam,hogy most sok pénzt teszek rá.Apám úgyis dolgozni ment,megbeszéltük,hogy mire tegyen és mennyit.Én megnéztem a meccset,míg elvolt,és nyertem.Nagyon boldog voltam,nem lettem nagyon gazdag,de azért meglátszik a számlámon.Majd nem sokkal később hazaért a munkából.Kiderült,hogy csak pár ezerért adta fel,mert azt hitte,hogy úgyse nyerek és csak meg akart kímélni a veszteségtől...Én kiakadtam,mert bíztam benne,hogy feladja,mint mindig.Mondtam neki,hogy követelem a pénzt,amit nyertem volna,de szerinte meg nincs igazam...Szerintetek?2017. jún. 13. 20:38
1/67 anonim 

válasza:

És itt is igaz a mondás, szerencsejáték aláássa a családi békét.....
Legközelebb ne légy lusta l, add fel Te.
2/67 A kérdező kommentje:
Mondtam,hogy nem tudom feladni,mert nem vagyok még 18...
2017. jún. 13. 20:46
3/67 anonim 

válasza:

Nem lustaság, nincs 18, nem adhatja fel. Hát ez szívás, fiam. Nem tudsz vele mit csinálni, nem jól jött ki a lépés.
5/67 anonim 

válasza:

Igazad van, mert beleegyezett, hogy feladja, és mégsem ahhoz tartotta magát, amit megbeszéltetek.
Pénz miatt viszont nem veszekednék az apámmal, főleg nem létező pénz miatt.
6/67 anonim 

válasza:

Apádon ne követeld a pénzt, amíg ő tart el.
7/67 anonim 

válasza:

Az o szemszogebol is latnod kellene a dolgokat. Mar az nagy dolog hogy kiskorukent hagy szerencsejatekozni.
Bar apad hibas, ertheto hogy miert csak kis osszeget tett fel. De az hogy te kovetelozol, eleg szanalmas huzas.
8/67 anonim 

válasza:

Legközelebb kísérd el apukádat, vagy tippmixelj akkor, ha már 18 vagy.
9/67 anonim 

válasza:

Nincs igazad, és apád helyében nem támogatnám a kialakuló játékszenvedélyedet.
10/67 A kérdező kommentje:
Ez mióta játékszenvedély? Több millióan lottóznak meg szerencsejátékoznak...
2017. jún. 13. 21:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!