Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hány éves korban ideális...

Hány éves korban ideális elköltözni a szülői házból?

Figyelt kérdés
2017. jún. 10. 23:58
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
88%
Én 17 évesen mentem mert apàm elmebeteg a mai napig. Dolgoztam és baromi nehéz volt. Mégis túléltem és sosem bàntam meg.Ha nornlmàlis csalàdban élhettek volna, valószínűleg csak suli utàn, kis megtakarítàssal a zsebemben, olyan 23-24 évesen kezdtem volna bontogatni a szàrnyaim. Minden attól függ milyen az otthoni légkör, viszont ha az embernek szakma van a kezében azért illik önnàllósodni és előbb utóbb a sajàt làbàra àllni. A szülőknek is kell egy kis pihenés annyi év gyereknevelés gondoskodàs utàn szerintem
2017. jún. 11. 09:02
 12/19 anonim ***** válasza:
71%

Mindig is onnalosagra vagytam.

Normalis szuleim voltak nem ez volt az oka.

Erettsegi utan mar koltoztem alberlet tanulas es munka mellett.

Sajat hazra soha nem vagytam mert mobil szerettem bolna maradni

2017. jún. 11. 10:17
 13/19 anonim ***** válasza:
80%
Akkor ideális elköltözni, ha a gyereknek van saját, állandó munkája, amelynek a keresetéből fel tudja tartani önmagát és képes egy teljes háztartást elvezetni egyedül. Ez nincs korhoz kötve.
2017. jún. 11. 10:46
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként miért kérdezed? Úgy érzed el kellene lassan költöznöd?
2017. jún. 11. 10:52
 15/19 Fatal_3rror_ ***** válasza:
86%

Az elköltözős dolgot mondjuk alapból szétszedném úgy, hogy milyen családi hátteret kap a gyerek.

Nem mindegy hogy a szülők biztosítanak 18 évesen egy lakást, aminek később csak rezsijét kell fizesd, vagy nem tudnak biztosítani semmit.

Mi nem tehettük meg hogy lakást vegyünk, az albérletemet támogatták amíg tanultam, azóta is a fizetésem jelentős részét az albérlet teszi ki. Ilyen szempontból irigylem azt aki akár 30 éves koráig otthon tud maradni és tud félretenni saját lakásra.

Mert a mai világba könnyű azt mondani hogy "költözz el". Csak aztán lakhatsz életed végéig egy idegen lakásában, szobát bérelve.

Ha én szülő leszek akkor nem úgy fogom nézni hogy "mikor takarodik már el a gyerek", hanem úgy, hogy mit kell megtennem addig, hogy ha eljön az ideje akkor segíthessek neki saját lábra állni és elindíthassam az életben.

2017. jún. 11. 11:21
 16/19 anonim ***** válasza:
75%

Nekem a 18 pont jó volt.

De egyén és család függő is.

2017. jún. 11. 11:34
 17/19 anonim ***** válasza:
62%

"Sajat hazra soha nem vagytam mert mobil szerettem bolna maradni"

A helyesírást még elköltözés előtt nem ártott volna gyakorolni.

2017. jún. 11. 13:14
 18/19 A kérdező kommentje:
Úgy látom eléggé megoszlanak a vélemények. Egyébként igen azért kérdezem mert már tervezem a költözést. 25 éves vagyok 2 éve van munkám, az iskola mellett is dolgoztam. Eddig főként két okból nem költöztem el, az egyik, hogy így többet tudok spórolni, a másik ok hogy egyik szülőm már nem él és amiben tudok segítek otthon.
2017. jún. 11. 21:56
 19/19 anonim ***** válasza:
53%

A kerdes nem a helyesiras volt

Sok hataron tuli magyar van itt aki nem sajat nyelven tanult.

Es csak az kot bele a helyesirasba akonek semmi mondanivalo nem jut eszebe a mamahotelban rantotthust ragcsalva

2017. jún. 11. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!