Hány éves korban ideális elköltözni a szülői házból?
Mindig is onnalosagra vagytam.
Normalis szuleim voltak nem ez volt az oka.
Erettsegi utan mar koltoztem alberlet tanulas es munka mellett.
Sajat hazra soha nem vagytam mert mobil szerettem bolna maradni
Az elköltözős dolgot mondjuk alapból szétszedném úgy, hogy milyen családi hátteret kap a gyerek.
Nem mindegy hogy a szülők biztosítanak 18 évesen egy lakást, aminek később csak rezsijét kell fizesd, vagy nem tudnak biztosítani semmit.
Mi nem tehettük meg hogy lakást vegyünk, az albérletemet támogatták amíg tanultam, azóta is a fizetésem jelentős részét az albérlet teszi ki. Ilyen szempontból irigylem azt aki akár 30 éves koráig otthon tud maradni és tud félretenni saját lakásra.
Mert a mai világba könnyű azt mondani hogy "költözz el". Csak aztán lakhatsz életed végéig egy idegen lakásában, szobát bérelve.
Ha én szülő leszek akkor nem úgy fogom nézni hogy "mikor takarodik már el a gyerek", hanem úgy, hogy mit kell megtennem addig, hogy ha eljön az ideje akkor segíthessek neki saját lábra állni és elindíthassam az életben.
Nekem a 18 pont jó volt.
De egyén és család függő is.
"Sajat hazra soha nem vagytam mert mobil szerettem bolna maradni"
A helyesírást még elköltözés előtt nem ártott volna gyakorolni.
A kerdes nem a helyesiras volt
Sok hataron tuli magyar van itt aki nem sajat nyelven tanult.
Es csak az kot bele a helyesirasba akonek semmi mondanivalo nem jut eszebe a mamahotelban rantotthust ragcsalva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!