Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerinted mikor ideális...

Szerinted mikor ideális elköltözni otthonról?

Figyelt kérdés
Úgy értem,hogy hány éves korban ideális elköltözni a családtól? És te mikor költöztél el? vagy mikor tervezel? kort és nemet is írjatok :)
2011. jún. 20. 19:45
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
84%

Szia!

Mi a párommal kicsivel több mint 3 éve vagyunk együtt,kb fél éves kapcsolat volt amikor már egyre többet voltam náluk...2 éve teljesen elköltöztem,már be is vagyok jelentve hozzájuk lakcímre...24/N

2011. jún. 20. 19:50
 2/23 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem nincs olyan, hogy ideális, a családtól, a fiataltól, meg még millió más dologtól függ. Házasság előtt néhány évvel érdemes, hogy az ember kipróbálja, milyen egyedül élni, de ez sem feltétlen szükséges. Viszont házasság után már mindenképpen, ne éljenek együtt a generációk, rengeteg konfliktust szül.

Én 15 évesen költöztem el, igaz hogy csak kollégiumba, de mivel évente néhány alkalommal látogattam meg a szüleim, úgy gondolom, ez már elköltözésnek számít. Nem volt előre tervezve, de az országban egy suli volt, ahova járni akartam, és az messze volt a szüleimtől, így költözni kellett.

Egyébként mindig is koravén voltam, számomra 15 évesen nem okozott megrázkódtatást a dolog. De tudok olyat, aki 2x évesen nem bír külön lenni a szüleitől. Szóval mindenki számára jó recept nincs. Én örülök, hogy ilyen korán megtettem, rengeteget fejlődtem emiatt, sokkal önállóbb lettem.

2011. jún. 20. 19:51
 3/23 anonim ***** válasza:
65%

20-25 között ideális szerintem

én úgy tervezem hogy ha megyek fősulira akkor miután befejeztem és lesz munkám, meg fix jövedelmem akkor.(mondjuk 23 évesen)

ha nem, akkor megyek szakképzésre(kb 2 év) utána munka és utána

17/L

4/23 anonim ***** válasza:
54%
Ja második vagyok, 22N
 5/23 anonim ***** válasza:
79%

22 évesen költöztem el otthonról, a párommal lakom, mind ketten dolgozunk. A költözést nem terveztem, egyik éjszaka leléptem otthonról.

23/L

2011. jún. 20. 19:54
 6/23 anonim ***** válasza:
83%

18 évesen másik városba, albérletbe költöztem a fősuli miatt, utána már csak a nyarakat töltöttem otthon. 26 évesen férjhez mentem és elcuccoltam véglegesen :)

Szerintem akkor ideális elköltözni, ha az embernek van keresete és tud finanszírozni egy albérletet :)

2011. jún. 20. 19:55
 7/23 anonim ***** válasza:
72%

Majd ha el tudom tartani magamat. Most még suliba járok és nem dolgozom. Jövőre állok munkába, akkor lesz fizetésem, lesz miből megélnem.

21/L

2011. jún. 20. 19:56
 8/23 anonim ***** válasza:
74%
Olyan 24 évesen költöztem a barátomhoz,és boldog voltam,hogy ÉN háztartást vezethetek:)Azóta szakítottunk szerencsére,és hazaköltöztem az egyedülálló szülőmhöz,most is együtt lakunk.Most az egyedül elköltözést tervezem,csupán azt nem tudom,miként fogom kivitelezni...
2011. jún. 20. 19:58
 9/23 anonim ***** válasza:
54%
30/N
2011. jún. 20. 19:59
 10/23 anonim ***** válasza:
92%
Egyik szülőtől a másik szülőig költözés az nem elköltözés otthonról. Az hogy rátelepedsz a párod szüleire vagy ő a tieidre nem elköltözés. Az elköltözés az ha ketten külön lakásba, házba költöztök. Valószínűleg ezért tudnak sokan ilyen hamar "elköltözni" otthonról 18 évesen. Az ideális akkor van amikor tudsz, amikor lehetőséged van rá, nem lehet korhoz kötni.
2011. jún. 20. 20:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!