17 évesek voltunk a barátommal, amikor elmentünk albérletbe.Fenn tudtuk magunkat tartani, soha senki nem segített egy fillér sem.Azóta eltelt 16 év, ma már a férjem, van gyermekünk is, és már régen saját házban lakunk.
34/N
2011. jún. 20. 20:02
12/23 anonim válasza:
Én 18 évesen az egyetem miatt elköltöztem, de most 25 évesen haza kellett költöznöm, végeztem de nincs munkám, így nem tudom eltartani magam.
A barátommal nincs pénz összeköltözni, bár neki legalább van munkája.
2011. jún. 20. 20:03
13/23 anonim válasza:
még jelenleg egyetemre járok, és nincs messze tölunk, ugyh otthon lakom még. Még 4 évem van végzésig, utána remélhetőleg, amikor már lesz fizetésem meg persze komoly párkapcsolatom szeretnék elköltözni, bár nem tartom azt sem kizártnak h pár évig párommal otthon lakjunk, naluk v nalunk, azalatt sporolni és egy házat épiteni.
2011. jún. 20. 20:04
14/23 anonim válasza:
külön lakásban is éltünk teljesen önállóan,de anyagi okok(munkahely elvesztése) miatt vissza kellett költözni a szüleihez,kicsit összeszedni magunkat...hogy utána önállósodni tudjunk,remélem minnél hamarabb
első voltam
2011. jún. 20. 20:06
15/23 anonim válasza:
azóta persze megint dolgozunk,de az a pár hónap kihagyás nem tett jót anyagilag
2011. jún. 20. 20:08
16/23 anonim válasza:
Az attól függ.
Ha egy kiegyensúlyozott családban él valaki iskolázott szülőkkel, kellően nagy házban akkor nem is kell elköltözni nagyon.
Lehet egy házban is élni vagy a házat kettéosztva használni, és néha összeülni a nappaliban.
Ha meg valahol nem jók a körülmények akkor onnan minél előbb menni kell.
2011. jún. 20. 20:11
17/23 anonim válasza:
19 évesen költöztem el otthonról kollégiumba (inkább kollégiummá alakított bérház, rendes, felszerelt lakásokkal) az egyetem miatt, kb 300 km-re, így alig járok haza. Megvan a saját életem, nem halok éhen az ösztöndíjból, de nyárra sajnos vissza kell mennem, mert ott találtam biztosnak tűnő munkát :(
2011. jún. 20. 20:12
18/23 anonim válasza:
18 évesen költöztem el az egyetem miatt, albérletbe 150 km távolságba a szüleimtől, most 27 vagyok (ugyanabban az albérletben, sajnos). Ha lett volna ez a fajta egyetem a szülővárosomban akkor nem költöztem volna. Nagyon jó a viszonyom a szüleimmel, ha menet közben nem alakult volna élettársi viszonyom, munkahelyem akkor valószínű, hogy addig nem költöztem volna el otthonról amíg egy saját kis lyukra nem sikerül összekaparni a pénzt.
2011. jún. 20. 20:36
19/23 anonim válasza:
23 évesen költöztem el otthonról, a vőlegényemhez.
2011. jún. 20. 22:44
20/23 anonim válasza:
25 évesen! Szerintem amíg az ember tanul normális,hogy otthon lakik!
Viszont, amikor már egy 30 éves, dolgozó ember még otthon van, az nekem már nem normális!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!