Rossz a kapcsolatom a családdal, de nem tudok elköltözni.
Mi a teendő?
Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy már pár éve nincs otthon béke, a kiabálások, az ajtócsapkodás és a veszekedések napi szintüek. Megy mindenért az ujjal mutogatás egymásra, nincs meg a szeretetteljes légkör. Kimondom, utálok otthon lenni, sokszor csak sírok, mert nem bírom elviselni ezt. Eljárni otthonról nem nagyon tudok, mert az a kevés barátom is messzebb lakik, barátom sincsen.. Akárhogy számolom a fizetésemből is leghamarabb egy év múlva tudnék költözni ha nem szeretnék mellette még éhezni is.
A kérdésem az az, hogy akik hasonló helyzetben voltak, nektek hogy sikerült kitörni belőle? Lelkileg mennyire sikerült rendbe jönnötök?
Konkrétan ugyanez. Egy fizetésből viszont elköltözni sem lehet rendesen. Én lakótársat kerestem, és nyár-ősz környékén költözök.
Igazából lelkileg viszonylag könnyű kijönni ebből, mert ha pár napig máshol alszok, már sokat javul a kedvem.
2017. máj. 14. 18:31
2/12 anonim válasza:
Keress lakótársat. Egyetemisták sokszor keresnek lakó társakat. Ha ez nem megy akkor próbálj meg lapítani otthon, kerüld a konfliktusokat csak akkor szólj vissza ha nagyon muszály.
2017. máj. 14. 18:46
3/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Én is a lakótársra gondoltam, valószínü neki is állok keresni.
2017. máj. 14. 18:52
4/12 anonim válasza:
Már több, mint fél órája kiírtad ezt a kérdést, és még nem érkezett olyan válasz, amiben téged átkoznak és szidnak, meg kioktatnak, hogy de hát a szüleid fizetik a mindenedet jaj biztos az a bajod hogy nem kaptál ájfont... taníts mester, én ilyen válasz nélkül nem tudok kérdést kiírni ezzel kapcsban :D
2017. máj. 14. 18:53
5/12 anonim válasza:
Miért is kéne átkozni? :D Sok helyen vannak mérgező szülők. Csak az átkozza, aki még nem élt ilyenben, vagy esetleg ritka mód bicskanyitogató stílusban tesznek fel kérdést.
2017. máj. 14. 18:55
6/12 A kérdező kommentje:
Én örülnék neki a legjobban ha az lenne a legnagyobb problémám..
2017. máj. 14. 19:00
7/12 anonim válasza:
Nalunk is ez a helyzet. En lapitok, ahogy az egyik valaszolo irta es szarok bele az egeszbe. Nem lehet veluk normalisan beszelni, akarhanyszor probaltam mar. Amikor paromhoz megyek, az is baj. Allandoan a minek megyek.. mondom disznek. Hogy lehet ilyet kerdezni, hogy minek. Tavkapcsolatban vagyunk, 2 ora vonattal es a jegyet is a baratom fizeti, mert ok erre sem kepesek. Direkt nem fizetik,megmondtak. Akkor van nyugtom, mikor itthon a kutyakkal vagyok, edzek vagy amikor paromeknal vagyok es addig megnyugszom.
2017. máj. 14. 19:04
8/12 anonim válasza:
Kérdező, te hány éves vagy? Valami sulis végzettséged van? Merrefelé laksz és merre költöznél?
2017. máj. 14. 19:10
9/12 anonim válasza:
Más rokokaid vannak?
Azt lehet tudni, hogy mitől romlott meg az otthoni légkör? Ideje volna a szüleidnek rendezni ezt!
Kéne szólnod nekik, mennyire csattan rajtad az ostor az ő konfliktusuk miatt, és milyen helyzetbe hoztak ezzel!
Vannak testvéreid? Hány évesek?
2017. máj. 14. 19:47
10/12 anonim válasza:
Ugyanez a helyzet, vagyis már csak volt. Decemberbe kezdtem a postán, ott egy lánnyal összebarátkoztunk már első nap. Ő is szörnyű családba élt, összejöttünk egy hónap, és áprilisban áthelyezést kértünk egy másik városba, együtt vagyunk albérletbe, és sokkal boldogsbbak vagyumk azóta. Ellenezték a dolgot, de nem foglalkoztunk vele.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!