Az apakomplexusom egy vadidegen férfire vetítem ki, mi a teendő?
Sosem volt jókapcsolatom apámmal, emiatt, és több másik dolog miatt jártam pszichológushoz, mert kérdéseim voltak. Tudni akartam, hogy homoszexuális vagyok-e. Én úgy éreztem, hogy nem, és a pszichológus is ezt mondta. Azért merült fel bennem ez a kérdés, mivel nem volt állandó, egészséges apaképem, így vonzottak/vonzanak az idősebb, férfias férfiak. Mármint szexuálisan, de rendes kapcsolatot lánnal tudok csak elképzelni, csak lányba voltam szerelmes, szexuális téren pedig ők is vonznak, és a férfias férfiak is. Most néztem végig az X-MEN filmeket, és gyakorlatilag szerelembe estem Hugh Jackman-nel. Egyszerűen olyan hiroikus, olyan férfias, olyan védelmező. Olyan apás, na értitek. Szerintetek, ha visszamegyek a pszichológushoz, azzal érek valamit? Tudom, hogy hetero vagyok, mégis érdekel egy igazi férfi.
16/f
ez egy életkori sajátosság - az "ideál". Nincs veled semmi gond. Javaslom, hogy inkább olvasva próbáld az ideált megközelíteni- a kép, film túl lehengerlő - illuzórikus, (az említett filmet nem láttam, de gyakori, hogy eltúloznak ezekben dolgokat- és a néző erejét elnyomja a kedvezőtlen összehasonlítás a realitással).
Szent László lovagkirály - legendákban.
Marcus Aurélius- a filozófus császár, hadvezér - aki elmélkedéseiben egy lelkigyakorlatot - léleképítési mutatót ad az utókornak, nem csak öncélú morfondírozások. Nagyon segítő lesz, olvasd el. Írj naplót, az is építő számodra.
Hát fogalmam sincs én túl tetem magam ezen és nekem is apakomplexusom van de én passzív meleg vagyok! Én 19 vagyok meleg párom pedig 27 éves és már 4 éve együtt vagyunk. Néha olyan mintha az apám lenne el mondtam neki kapcsolatunk elején hogy van ez a komplexuson és neki tetszett is és gel is izgatja hohy ha szeretkezés közben le apázom. Én sose ismertem apámat csak nagyon halvány emlékeim vannak róla 4 éves koromtól kezdve nem találkoztam vele ezért alakult ki a melegség meg nem tudom engem a férfiak izgatnak! Párom sokszor néha apáskodik is feletem de én vonzonak tartom benne. :)
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!