Mi számít túlféltésnek?
Figyelt kérdés
Az annak számít, hogy sokáig anyukám vágta a hajamat, szárította.
Kamasz koromig egy szobában aludtam vele, nem ő akarta hanem én.
Mindig készítette neke ma kaját.
A mai napig felajánlja hogy készít nekem kaját.
2017. máj. 31. 22:18
1/13 A kérdező kommentje:
De gondolom másnak az anyukája is készít kaját.
2017. máj. 31. 22:20
2/13 anonim 

válasza:

Ez nem féktés, egyszetűen gondoskodás :)
4/13 anonim 

válasza:

Ezek nem minősülnek annak.
Viszont az hogy valakinek nem engedik a jogosítványt/vezetést felnőttként sem, nem mehet el szórakozni, ha este X óra után le kell jelentkeznie telefonon hogy minden oké, vagy épp a szülő csörgeti a gyerekét, nem ismerkedhet az adott gyerek senkivel mondván becsapja, kihasználja.
Mindezt felnőttként.
5/13 anonim 

válasza:

14 eves korig,ha fiu vagy, meg azt mondom, hogy oke. Azon felul mar elvezed a majomszeretetet. Ha lany vagy, akkor detto.
6/13 anonim 

válasza:

Aszondja mai napig, honnan szopjuk ki hány eve volt az előzmény xd te szerencsétlen, igénye z tuti h "túlféltés" mert eléggé nyamnyila vagy..
7/13 anonim 

válasza:

Az is túlféltés, ha valakit a nyelvtankönyvtől féltenek.
8/13 anonim 

válasza:

Az nem tulféltés, épp csak életképtelenségre nevelés, aki majd elvárja hogy kiszolgálják, mert egy szendvicst nem lesz hajlandó összerakni magának.
9/13 anonim 

válasza:

Amennyiben már 40 éves vagy, akkor igen, bár a gondot inkább a Te részedről érzem....
10/13 anonim 

válasza:

ez valóban nem túl féltés..
de,egy bizonyos kor után már szerintem ciki ha ezekhez anyukád kell.
Egy idő után meg kell tanítani a gyereket önállósodni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!