Mennyire számít hogy mikor váltak el a szülők?
Figyelt kérdés
Csak általánosságban kérdeznék..Mennyire kötődhet egy apa a gyerekéhez ha a gyerek 1 éves volt amikor szétmentek a csajjal, és azelőtt is kb hétvégente látta munka miatt..kb eltelt azóta 2 év de nem látok köztük görcsös kötődést.. Ez normális ?2017. febr. 19. 09:33
1/4 anonim 

válasza:

Ez attól függ ,hogy milyen gyakran látják egymást, milyen viszonyban vannak a szülők, mennyire érdekli az anyukát vagy az apukát a gyerek. Van olyan, hogy baba korban válnak el de a szülő közel marad a gyerekhez és ugyanúgy kiveszi a részét mint a hivatalos gyám. -ebben az esetben közeli a kapcsolat.
Viszont van olyan is ,hogy a másik szülőt nem érdekli a gyerek és akkor a gyerek csak annyit fog tudni róla amit a másik fél elmond.
2/4 A kérdező kommentje:
Ebben az esetben az apuka 350km-re költözött a megélhetése miatt.. Kb 3-4havonta találkoznak.. De a hétköznapokban nem látom azt a bizonyos kötődést.. Amit kéne... Ezért szoktam azon gondolkodni hogy ez normálus jelenség e..
2017. febr. 19. 10:53
3/4 anonim 

válasza:

Ha sokáig lesz így a dolog akkor a gyerek tudni fogja, hogy van egy kedves férfi aki az apukám és pár havonta látom. Ha pedig 1-2 évig amikor a gyerek még viszonylag kicsi szerintem akkor nem nagyon számítana. De ha a pasi normális és a gyerek is szeretne vele többet lenni akkor esetleg próbálják a skype-ot vagy hasonlókat ma már a Messengeren vagy a Viberen esetleg a Gmail chatnél is lehet látni egymást. Amúgy elôző voltam
4/4 anonim 

válasza:

Még annyi ,hogy próbálkozzanak minél erősebb köteléket kialakítani nembaj hogy csak úgy ahogy előbb leírtam jobb ha van neki apja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!