Bunkóságnak számít? 17/f
Nem pofátlanság egyáltalán.
18 éves korod után meg is változtathatod a nevedet, hogy személyibe be se kerüljön a másik keresztnév többet.
Elmondanád mi az a 2 név?
Én Zsuzsanna Annamária vagyok, borzalmasan hosszú leírni és sof macera van vele a 2 Anna találkozása miatt de nem vészes, párom pedig György László. Ő is utálja a Györgyöt, de már van a családban Laci úgyhogy mindenki Gyurizza .:)
Nem pofátlanság különben. Ők adtak 2 nevet te csak választottál
Én örülnék, ha 2 nevem lenne. Anyumnak például 2 van és mindkettőt imádja. Egyik bibliai, másik magyar. Minden testvére szereti mindkét nevét.
A Gyulával pedig nem értem mi baja sok embernek. Szerintem szép név. Szebb a sok mai borzalomnál. A Tamásnál is szebb, habár az nem ronda név. A György sem ronda név.
Ha 2. gyerekünk fiú lett volna a Tamás Milán nevet kapta volna.
A Tamás férjem után, a Milán pedig nekem tetszik. De mivel lány lett így sikerült megegyezni a névben.
De amúgy általában akkor van 2 név, ha a szülők nem tudnak 100%-ban megegyezni vagy 2 név is nagyon tetszik nekik. Szerintem egyáltalán nem pofátlanság csak az egyik nevet használni.
Nem bunkóság, ne aggódj.
Megkérdezhetem, hogy mi az első neved?:) Csak kíváncsiságból.
Nekem nincs második nevem sajnos, de az elsőt gyűlölöm. Ezt a szüleim 13 éves korom óta nagyon jól tudják. Én új becenevet találtam ki a nevemből és azon mutatkozok be mindenkinek, így a legtöbben nem is tudják a rendes nevemet.
A szüleim természetesen nem hajlandóak a becenevemen hívni.
Nem érzem magam rosszul amiatt, hogy tudják, nem szeretem a nevemet, ahogy ők se érzik magukat rosszul amiatt, hogy ezt a nevet adták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!