Kopaszi gát, parkoló: tudtam, hogy 3 órát leszünk ott, 2 kocsival. Így itthon zacskóba raktam 5-10-20 Ft-okban a megfelelő összeget, és ezzel fizettem. Mögóttem páran beszóltak, hogy 'szopatom őket', de a biztonságiaknak sem tetszett (nekik számolni, azaz dolgozni kellett), én meg úgy voltam vele, hogy legalább fogy az apró. Az automata szokás szerint nem működött, így abba dobálni nem lehet. Ez vajon bunkóság, hogy fizetek egy olyan parkolásért[apróban], aminél 200méterrel arrébb ingyenes parkolást találok(Hengermalom utcai parkoló - szívem szerint oda mentem volna, de társasággal mentünk, akik nem bírják a gyaloglást-értsd öregek).
Örülj, hogy nem húzták meg az autód egy 10 Ft-os érmével...
2016. júl. 24. 21:51
2/7 anonim válasza:
Én suli büfében 10000ft-ból vettem egy 300 forintos melegszendvicset.
2016. júl. 24. 21:52
3/7 anonim válasza:
Nem bunkóság, ellenben ha várnk többen is a pakrolóóráa, akkor az. Lemész 3xa boltba venni üdítőt és máris elszórhatod az apród.
2016. júl. 24. 21:57
4/7 anonim válasza:
Nem bunkóság. Az meg le van szrva, hogy a biztonságiak meg akik mögöttem vannak mit mondanak.
2016. júl. 24. 22:12
5/7 anonim válasza:
Nekem is volt már olyan, hogy a sok összegyűlt 5 forintossal fizettem a boltban valami 1000 Ft körüli összeget. El lehet képzelni az utánam állók fejét... :D De a pénztáros örült neki, mert mint tudjuk, sosincs kb aprójuk...
Szerintem egyszer életében mindenki kibírja azt a + 5 percet, amit várakozással kell töltenie. Nem bunkóság. Ha ők tettek volna így, legalábbis nem gondolták volna annak. Nem egyszer álltam már ki én is a sort - csak hogy a bolti példánál maradjunk - 1 db palack vízzel a 800 fokban nyáron, amíg előttem Kati néni, Mari néni, Jancsi bácsi és Piroska néni 1-1 jól telipakolt kocsiból rakodta teljes nyugalommal a futószalagra a cuccokat, és kértek áfás számlát is, meg persze visszakérdeztem 5-ször, hogy de mennyi is lesz? Ha így adom, az elég? ...
2016. júl. 24. 22:37
6/7 anonim válasza:
én egyszer szoptam hasonló miatt.
jártam ki a szigetre kocogni és fél órát volt ingyenes a parkolás.
ezért 1 kört 20-24 perc alatt futottam le.
csakhogy egyszer a parkoló kijáratánál dugó volt.
viszonylag gyorsan ment már csak 1 kocsi volt előttem 28nál.
kinéztem,hogy mi van már miért nem megy és akkor látom hogy két marék aprót ad be a kö-csög az őrnek,úgyhogy túlmentem a fél órán mire leszámolták és én is fizethettem a bu-zi miatt.
2016. júl. 25. 02:02
7/7 anonim válasza:
Miért nem működtetik az automatát? Az aprópénz is törvényes fizetőeszköz. Ha nem volt nálad más pénz, akkor okés. Én néha az éjjel-nappaliban fizetek apróval, hálásak, mert gyakran alig van váltópénz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!