Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Te bunkóságnak tartod ha egy...

Te bunkóságnak tartod ha egy ember megkérdezi, hogy ezt vagy azt mennyiért vetted vagy azt kérdezi hogy mennyi a fizetésed?

Figyelt kérdés

Ha én mondjuk veszek egy ruhát,akkor az ismerőseimnek szinte az első kérdése: "És mennyibe került?"

Én nem szeretem,ha a pénztárcában "kutatnak".

Én se kérdezem meg tőle,hogy mennyi a fizetése,melyik ruháját mennyiért vette meg, stb....

2014. jan. 31. 18:53
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazán.
2014. jan. 31. 18:56
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ ki kérdezi, de annak tartom.

A ruhát kevésbé, de a fizetést baromira.

2014. jan. 31. 18:58
 3/8 anonim ***** válasza:
48%
Igen bunkóság, de ha a szükeid, tesóid kérdezik,talán nem annyira.
2014. jan. 31. 19:00
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Legközelebbi barátoktól, közeli rokonoktól nem veszem bunkóságnak, mert tudom, hogy nem a zsebemben turkálnak, csak érdekli őket.

Persze a fizetésemet egy-két emberen kívül nem sokan tudják, és ha valaki mégis rákérdez, azt igen, bunkóságnak tartom, és általában elütöm valami olyasmivel, hogy "amennyit adnak" - ettől az okosabbja észbe kap, a többinek meg úgyis mindegy.

2014. jan. 31. 19:05
 5/8 anonim ***** válasza:
47%
Nem tudom, az oké, ha megkérdezik hogy mennyibe került az a színházjegy az első sorba, de hogy mennyiért vettem ezt a nadrágot..hát. Már húzom a szám.
2014. jan. 31. 21:10
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem bunkónak hívnám az ilyet, inkább nevetlen taplónak, de csak azért fogalmaztam ilyen finoman, hogy ne kelljen egy sornyi csillagot illesztenem ide. Turkáljon a saját pénztárcájában. Boldogabb országokban senki nem kérdezősködik mások anyagi helyzete felől.
2014. jan. 31. 23:44
 7/8 Gyémántlány ***** válasza:
100%

A ruha szerintem sem olyan nagy bunkóság, pl. ilyen formában egyáltalán nem zavarna: "Nagyon tetszik ez a ruha, én is szeretnék egy hasonlót, te mennyiért jutottál hozzá?" Szerintem egy ilyen kérdésben semmi nincs, ami bunkó dolog lenne.

A fizetés viszont már nekem is sok, ahhoz senkinek semmi köze!

2014. febr. 1. 10:32
 8/8 anonim ***** válasza:

ha vki megkérdezi mennyibe került a ruhám, akkor szívesen és büszkén válaszolok, lévén h általában turkálóban veszem őket, tehát nem kerülnek olyan sokba hogy ezzel irigységet váltsak ki, sőt, jó érzés hogy sikerült egy jó darabot levadásznom :)

ha a fizum felől érdeklődnek, akkor diplomatikusan csak annyit mondok, h köszönöm, megélek belőle, kölcsön kérni nem szoktam :) mondjuk egyáltalán nem keresek sokat, de be tudom osztani.

ha régi jó baráttal találkozom, beszélgetünk a melóról, akkor sosem számszerűsítve kérdezem a fizujáról, hanem csak annyit h elégedett-e vele.

érdekes, mert a ruhák alapján nagyjából lehet következtetni arra is h milyen körökben mozog, kb mennyit kereshet.

2014. febr. 1. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!