Reggel azzal jonnek a szuleim, hogy jaj, latom meg mindig jol tudsz enni. Mutatom az egyik lanyrokonunk ballagasi kepet, erre az a reakcio, hogy jol megvan hizva, olyan alakja van, mint neked.
Plusz meg hozzateszik, hogy olyan husi, mint te.
Miert csodalkoznak, ha ideges lettem, hogy lehet valakire ezt mondani, mert nem vekony? 23L
Ezt most nem értem... gondolom husi vagy. Pont. Hazudjanak és nevezzenek vékonynak, vagy mi? x)
Azt teljesen megértem, hogy mondjuk az utcán egy vadidegen ne szóljon be az alkatod miatt, semmi köze hozzá. Az olyat én is felrúgnám. Vagy mondjuk az egy hónapos barátod... azt viszont nem értem, hogy családon belül miért probléma az őszinteség. Ki legyen őszinte Hozzád, ha nem a saját anyád/apád? :S
2016. jún. 3. 14:16
2/16 A kérdező kommentje:
Miert kell mindig ezen lovagolni, 168 cm vagyok, 67-68kg-mal, veletlenul se vagyok vekony, ne mondjak, de azt se mondogassak folyton, hogy jaj husos vagyok. Amugy is utalom magam, meg ok ratesznek egy lapattal. Amikor nekiallok fogyokurazni, akkor meg etetnenek. Hallgassanak, nem szologassanak be es kesz.
2016. jún. 3. 14:24
3/16 anonim válasza:
Kedves Anya, Apa, nekem ez rosszul esik, légyszíves ne bántsatok az alakom miatt. Köszönöm.
Ilyen egyszerű ez. Ha meg nem értik meg, akkor lehet erélyesebben is szólni. Vagy elköltözni otthonról.
2016. jún. 3. 14:38
4/16 A kérdező kommentje:
Annyit mondtam nekik, hogy ne foglalkozzanak mar velem, hogy mi van rajtam, ez vagy az. De folyamatosan beszolnak Ok ezt persze viccnek szanjak es viccesnek konyvelik el, viszont szamomra banto, es tudjak, mivel olyankor mindig idegesse valok, de csak folytatjak... Csak hetvegen vagyok itthon, mert maskor egyetemen vagyok.
2016. jún. 3. 15:11
5/16 anonim válasza:
Egyszer spontán állj anyád elé, kezdj el csodálkozni, és mondd neki, hogy "de megöregedtél! Milyen csúnya ráncos a bőröd. Nem kéne már vmi időseknek való arckrémet használnod?" :D Ha felháborodik, akkor higgadtan elmondod neki, hogy neked is hasonlóan szarul esik amit ők mondanak.
2016. jún. 3. 15:13
6/16 anonim válasza:
Ha zavar, akkor le kell fogyni. Egyszerű. A női kombinálás felesleges.
2016. jún. 3. 15:31
7/16 A kérdező kommentje:
Nem jut eszembe ilyesmi agyalni, csak akkor, amikor beszologatnak...
2016. jún. 3. 15:36
8/16 anonim válasza:
Én 170cm 68 kg de én sokáig 50kg voltam és betegseg miatt gyorsan felszaladt 18 kg de én jol erzem magam sok ismeros beszol mennyit hiztam meg tan terhes vagyok . Mondom nem én igy érzem jol magam . De rengetegen meg azt mondjak hogy igy sokkal szebb vagyok mint amikor csonti voltam .Azt mondják noies vagyok .. Anyum meg mindig szivat hogy milyen nagy seggem van mint valami negernek meg mi van husgolyo es csak nevetubk rajta mert nem rosszbol mondja ő .. nem kell mibdent halalos sertesnek venni .. jah meg pluszba a parom is neha csesztet hogy na mikor gyurok mikor edzek .. mondom neki is mikor igy erzem hogy kell es olyan kor mondja hogy barhogy szerett ..
2016. jún. 3. 16:11
9/16 anonim válasza:
Anyu is ilyen. Folyton kinevet. De ráadásul alattomos módon. Ez tegnapelőtt történt- telon beszélünk,és épp eszegetek közben.. Megkérdi mit eszel? Mondom mangot. Erre elkezd nevetni,hogy pont olyan finom édeset? És nem tudta abbahagyni a nevetést. Nekem is kinyílt sokszor a bicska s zsebemben ilyenkor,de már kezdek rájönni,hogy csak azért csinálja,hogy tegyem vissza a hűtőbe a lángot,mert szebb vagyok vékonyan. Mert ugye azt csak nem mondaná egy anya,hovy Figyelj kislánom borzasztó rajtad az a 6 kg fölösleg, Mostmár ne egyél annyit. Én kifejezetten pozitivn veszem már ezeket a beszólásokat,megjegyzéseket,legalább erőre kapok,hogy bizonyítsák, fog itt még leesni állacska. 😁
2016. jún. 3. 16:12
10/16 anonim válasza:
Laátod? Te mondtad; viccesnek szánják.
Nem azért mondják, hogy bántsanak vele! Ne így figd fel. Szeretetből mondják. Ha a szüleid nem őszinték veled, akkor ki legyen az? Amúgy sem sértésnek mondják, csak poénkodnak. Ne kapd fel a vizet. Ha meg zavar higgadtan kérd meg őket. Vagy pergesd le magadról. Ennyi. És szeresd magadat!! <3
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!