Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek ez miota nem...

Szerintetek ez miota nem szamit sertegetesnek?

Figyelt kérdés

Reggel azzal jonnek a szuleim, hogy jaj, latom meg mindig jol tudsz enni. Mutatom az egyik lanyrokonunk ballagasi kepet, erre az a reakcio, hogy jol megvan hizva, olyan alakja van, mint neked.

Plusz meg hozzateszik, hogy olyan husi, mint te.

Miert csodalkoznak, ha ideges lettem, hogy lehet valakire ezt mondani, mert nem vekony? 23L

2016. jún. 3. 13:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Uram atyám Ennyi hibával írni. Boccs.. Van bennem egy kis pia. 😁 Utolsó voltam. Tudom,tudom, az is hízlal. 😊
2016. jún. 3. 16:14
 12/16 anonim ***** válasza:
46%
Jujj.. Közben más is Bejött a képbe. Bocsi. Szóval már a tököm tudja hanyadik voltam.
2016. jún. 3. 16:15
 13/16 anonim válasza:

Mièrt számìt sèrtèsnek? Ööö...csak annyit mondtak, hogy olyan vagy mint a csaj. Szóval ha te a csajt lenèzed ill csak a súlyát. Ezèrt.

A saját gondolatod a sèrtő számodra!

Innentől nem èrzem jogosnak a sèrtődèst, ha neked lehet másnak mièrt nem? Attól sèrtődtèl meg amit te gondolsz!!!

A szöveg alapján ennyi jön le. De attól valószìnű basztttatnak, hagyd figyelmen kìvül. Nem olyan sok az a plusz!

2016. jún. 3. 18:12
 14/16 anonim ***** válasza:

Hja, mert a sértődés és az idegbeteg viselkedés aztán sokat segít. Jobban érzed magad tőle és nyilván fogyaszt is... Ne legyél ilyen kis nebáncsvirág, mert nagyon fog fájni az igazi élet.

Egyébként meg picsogás helyett emeld fel a valagad és menj el futni, fogyaszt, levezeti a feszültséget és jobb lesz tőle a közérzeted, ellenben a jelenlegi viselkedéseddel.

Lehet bántónak érezted, eshet rosszul, de az igazság attól még igazság marad.

2016. jún. 3. 21:15
 15/16 anonim ***** válasza:

23 éves felnött nő énképét mért a szülök alakitják

mért laksz még egyáltalán otthon

ebben a korban már te is tudod el vagy e hizva zavar e téged vagy nem

2016. jún. 3. 22:01
 16/16 anonim ***** válasza:
Hát ha azt látják, hogy reggelire eszed a szalonnát kenyérrel, persze hogy beszólogatnak...
2016. jún. 4. 06:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!